2777
2789
عنوان

تجربه من از مصرف مکمل+📸🤍💊

| مشاهده متن کامل بحث + 9775 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم شرکتش هلث ایده ت کارخونه opdتولید میشع 

عزیزم من الان مجددا بررسی کردم این داروها ریکال شدن

هیرویت رو ندیدم؛مطمئنید هیرویت هم ریکال شده؟

چون هنوز داره عرضه میشه و اسمش هم تو لیست داروهای ریکال شده نبود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم من الان مجددا بررسی کردم این داروها ریکال شدن هیرویت رو ندیدم؛مطمئنید هیر ...

بله 

من دوست صمیمیم ت اون شرکت کار میکرد 

تقریبا بهمن ماه پارسال بود ک شرکتشون رو بستن 

بعدش بخشنامه اومد ک اره ت داروخونه بعضی از محصولات opdفرما رو حق فروش ندارید و ی سری بچ نامبر ب ما دادن 

طبق اون، اون تعداد دارو هایی ک منقضی شده بودن رو ب شرکت مرجوع کردیم  

من اکتی وومن خوردم خوب بود 

پرفکتیل پلاتینیوم اشتها خیلی زیاد میکنه

هرویت دکتر داد تاثیری نداشت برای من

کلاژن ساز میخورم برای ویتال هست

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من لیور رو خریدم ب ای کبد با سریال ساخت مطابقت نداشت دکتر گفت مشکلی نداره 

بله گویا فقط یسری بچ نامبر خاص جمع آوری شدن

چون اگه خلاف قوانین این داروهارو بفروشن داروخونه پلمپ میشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من اکتی وومن خوردم خوب بود  پرفکتیل پلاتینیوم اشتها خیلی زیاد میکنه هرویت دکتر داد تاثیری ندا ...

ممنون عزیزم🙏🏽💗

بله گویا فقط یسری بچ نامبر خاص جمع آوری شدن چون اگه خلاف قوانین این داروهارو بفروشن داروخونه پلمپ م ...

دقیقا حتی من کپسول روغن گل مغربی همین شرکت هلث آید رو گرفتم رنگ کپسول مثل قبل زرد نبود نارنجی بود بردم داروخانه گفت جدیدا اینطوری شده و سفت‌تر نسبت به قبل خدا میدونه دروغ نگن ی وقت   

دقیقا حتی من کپسول روغن گل مغربی همین شرکت هلث آید رو گرفتم رنگ کپسول مثل قبل زرد نبود نارنجی بود بر ...

نه عزیزم با خیال راحت مصرف کن😅بعید میدونم داروخانه ها بخوان محصولات ریکال شده یا تقلبی بفروشن

از این دو شرکت دیگه خرید نمیکنم نهایتش

آره اگه میخوای خیالت راحت باشه میتونی اینکارو بکنی👌🏼

ولی بنظرم جای نگرانی نیست