2777
2789
عنوان

تجربه من از مصرف مکمل+📸🤍💊

| مشاهده متن کامل بحث + 9775 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣 ول وومن خوبه عزیزم امگا۳ و کلا قرصهای حاوی زینک مثلا یونی زینک باعث افزایش اشتها میشن اینا

والا کارمن از این چیزا گذشته باهاشون چاق نمیشم قرص چاقی آلورا گرفتم☹تقریبا یه ساله کم و بیش میخورم همش ۹کیلو زیاد کردم الانم استپ کرده یه گرم بالاترنمیره

❤️

عالی مرسی از اشتراک گذاری تجربه هات . جای همچین تاپیک های با محتوایی تو نی نی سایت زیاد احساس میشه&n ...

خواهش میکنم عزیزدلم

خوشحالم براتون مفید بوده💗🙏🏽😍

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دوستان هیرویت رو شرکت opdفارما زده  ک محصولاتش تاریخ گذشتس

اینی که من گرفتم محصول شرکت هلث اید بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من شیر میدم از سه ماهگی پسرم تا به الان که نه ماهشه ریزش موی شدید شدید دارم طوری که موهام از نصف هم کمتر شده ... چندین ماه زینک استفاده کردم ولی بی تاثیر بود الان دوهفته اس هیرویت میخورم ...

واقعا تاثیر روی مو داره؟؟

خواهشا کسی تجربه داره بگه موهای از دست رفتم توی دوران شیردهی برمیگرده😭😭😭😭

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

من شیر میدم از سه ماهگی پسرم تا به الان که نه ماهشه ریزش موی شدید شدید دارم طوری که موهام از نصف هم ...

عزیزم من یک هفتست استفاده میکنم راضی بودم

ولی اگه ریزش موهاتون خیلی شدیده برید پیش متخصص پوست و مو

مزوتراپی؛هیرتامین و آمپول بیوتین هم خیلی خوبن

ارثی باشه هم تاثیر داره روی رویش مجدد؟

برای جلوگیری از ریزش ارثی مکمل های قویتری هست که دکتر تجویز میکنه

هیرویت بعید میدونم تاثیر داشته باشه

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....