2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد نارس بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 17609 بازدید | 94 پست
عزیزم خونه را اصلا گرم نکن. دمای اتاق بچه ات باید حدود ۲۲ درجه باشه. اگه گرمتر باشه همش خوابش میبره ...

ممنونم عزیزم 

چشم پزشکی چی رفتین 

چی شد ؟

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقت کرفتم براش  ۴ آبان وقت دادن  فقط گفتن باید ببری فارابی  اونجام خیلی سخت وقت می ...

عزیزم شما پسرت خوب شد؟ معاینه چشم بردیش؟ 

کاربری 91 هستم شونصدبار تعلیق شدم 😐😐 برای سلامتی پسرم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست
سلام‌عشقم با دعای شما عزیزانم  بله خوب شد

خداروشکر 

چند وقتشه؟ چندبار بردینش معاینه تا تشکیل شد؟ معاینش اذیت داره؟؟؟ 😢 

من پسرم 33 هفته دنیا اومده وزنش، 2200 بود 

دو هفته دیگه باید ببرم معاینه خیلی میترسم😭😭😭

کاربری 91 هستم شونصدبار تعلیق شدم 😐😐 برای سلامتی پسرم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست
خداروشکر  چند وقتشه؟ چندبار بردینش معاینه تا تشکیل شد؟ معاینش اذیت داره؟؟؟ 😢  من پسرم 3 ...

پسره من ۳۰ هفته بود 

الان ۳ ماهشه 

معاینه خب یکمی سخته چشاش بچه و باز میکننن با دستگاه 

ولی خب بچه زود یادش میره 

بعدش شیر بهش بدی کلا یادش میره 

ما ۴ مرتبه کلا رفتیم معاینه 

انشالله واسه شما تشکیل شده باشه 

بزرگ کردن بچه نارس سخته سختیش تا دوماهگیه

نه والله پسره من الان ۳ ماهشه سخته هنوز 

کلا ما که اذیت شدیم 

ما منظورم من و مادرم ایناست 

ولی هنوزم سخته به نظژم تا ۶ ماهگی که بشه سن ۴ ماهگی نوزاد عادی 

خداروشکر  چند وقتشه؟ چندبار بردینش معاینه تا تشکیل شد؟ معاینش اذیت داره؟؟؟ 😢  من پسرم 3 ...

چند وقته الان پسرتون 

نه والله پسره من الان ۳ ماهشه سخته هنوز  کلا ما که اذیت شدیم  ما منظورم من و مادرم ایناس ...

دعا کن برامون عزیزم 

خدا ایشالا پسرشما رو حفظکنه براتون

دعا کن برامون عزیزم  خدا ایشالا پسرشما رو حفظکنه براتون

سلامت باشید عزیزم 

انشالله درست میشه 

من افسردگی گرفتم زندگیم از هم داشت میپاشید سره این موضوع ولی میخوام اینو بگم که چیزه خاصی نیست درست میشه میدونم الان باورش برات سخته مث خوده من که همه میگفتن ولی بدون تنها نیستی ی عالمه بچه دیگه ام هست درست میشه عزیزم 

سلامت باشید عزیزم  انشالله درست میشه  من افسردگی گرفتم زندگیم از هم داشت میپاشید سره این ...

دقیقا منم الان همینطور بیست روزه فقط گریه میکنم یه روزم بدون گریه نداشتم اصلا فکر میکنم زندگیم دیگه به حالت قبلی برنمیگرده و هیچوقت زندگی عادی نخواهیم داشت 😢

دقیقا منم الان همینطور بیست روزه فقط گریه میکنم یه روزم بدون گریه نداشتم اصلا فکر میکنم زندگیم دیگه ...

منم همین بودم 

ولی بدون تنها نیستی من تازه شبکیه چشم پسرم تشکیل شد تو ۳ ماهگی 

پس نترس 

من اینقدر گریه کردم نذر کردم 

خودمو زدم که هیچ کس این کارا و نکرده 

رفتم بیمارستان همه مسخرم میکردن 

اکه تهران هستی خواستی برو فارابی نخواستی برو چشم پزشکی نور