2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد نارس بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 17598 بازدید | 94 پست
خدا و شکر ایشالله پسره منم وزن بگیره  چشم پزشکی چند هفتگی بردین ؟؟؟ دقیقا همینه  نفس خس ...

حتما بزرگ میشه و تپلی. اصلا نگرانش نباش. آرامش داشته باش. 

اولین نوبت خود بیمارستان روزی که مرخص شد  زد که ببریمش. فکر کنم ۴۰ یا ۳۵ روزش که  بود اولین بار بردمش  . بعدم که بردیش خود اونجا اگه لازم باشه بهت میگن دوباره بیاریش. پسر من فکر کنم پنج یا شش بار بردمش. اتاقشم خیلی گرم نگه ندار دمای طبیعی که نه خودت گرمت باشه نه سرد. اگه زیاد گرم باشه رفلاکس تشدید میشه. همش هم خواب بود. کلا هم خیلی بد غذا بود واین ویژگی فکر کنم ربطی به نارس بودنش نداره کلا بد غذا و بی اشتهاس.

پسرم، معجزه زندگی من🤩
اولین نوبت خود بیمارستان روزی که مرخص شد  زد که ببریمش. فکر کنم ۴۰ یا ۳۵ روزش بود . بعدم که برد ...

الان وقتی که من گرفتم ۴۰ روزگیش میشه 

هوای خونه و گرم نگه داشتم که بینیش کیپ نشه چون سخت نفس میکشه 

چند بار که رفتین عمل که نداشتین انشالله ؟

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وقتی که من گرفتم ۴۰ روزگیش میشه  هوای خونه و گرم نگه داشتم که بینیش کیپ نشه چون سخت نفس م ...

آره . همون که نوبت گرفتی درست. چون برا بچه های نارس هستن  خودشون درست نوبت میدم. شرایط تنفسیش هر چی دکتر گفته. هر دو تا بچه نارس هم ی شرایطی رو ندارن. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
الان وقتی که من گرفتم ۴۰ روزگیش میشه  هوای خونه و گرم نگه داشتم که بینیش کیپ نشه چون سخت نفس م ...

نه عمل لازم نداشت. کلا مشکلی نداشت فقط زمان میبره چشماشون شبکیه کامل بشه. خیلی کم پیش میاد مشکل داشته باشن الکی به خودتون استرس وارد نکنین. اونجا که برین تازه کوچیکتر از بچه خودتون هم میبینن. فقط مواظب باش سرما نخوره چون دیر خوب میشن. خیلی اذیت میشن. هر چی هم بهتر وزن بگیری مشکلاتش کمتر میشه. انشاالله بهترینا برا خودتون و کوچولوتون اتفاق بیفته🙏🙏🙏

پسرم، معجزه زندگی من🤩
نه عمل لازم نداشت. کلا مشکلی نداشت فقط زمان میبره چشماشون شبکیه کامل بشه. خیلی کم پیش میاد مشکل داشت ...

انشالله اصلا خواب ندارم به خدا 

همش چشاشو نگاه میکنم 

نور میندازم تو چشمش 

روانی شدم 

همین الانم خوابه من دارم فک میکنم به چشماش 

چیکار کنم تا ۴ آبان بشه 

دعا کنید برای پسرم 

انشالله اصلا خواب ندارم به خدا  همش چشاشو نگاه میکنم  نور میندازم تو چشمش  روانی ش ...

اصلا به اینکه به نور واکنش داشته باشه ربطی نداره. چیزی هم نیست که شما بتونی ببینی. ولی هفته تولدش خوب معمولا  اون بچه هایی که شش ماه بدنیا اومدن مشکل دارن. اونم صد در صد نیست. بیشتر رو وزن گیریش تمرکز کن تا مشکلات تنفسی و بقیه چیزاش زودتر تموم بشه. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
انشالله اصلا خواب ندارم به خدا  همش چشاشو نگاه میکنم  نور میندازم تو چشمش  روانی ش ...

من خودم هم بعد زایمانم افسردگی داشتم . خیلی حال روحیم بد نبود. ولی اگه تجربه امروز رو داشتم فقط لذت می‌بردم و کمتر به خودم و اون بچه طفل معصوم سخت میگرفتم

پسرم، معجزه زندگی من🤩
من خودم هم بعد زایمانم افسردگی داشتم . خیلی حال روحیم بد نبود. ولی اگه تجربه امروز رو داشتم فقط لذت ...

واقعا ممنونم ازتون بابت راهنمای که کردین و وقتی که گذاشتین 

ممنونم 

من  بارداری وحشتناک بعد سه تا سقط با کلی درد و خونریزی دست آخرم ۳۰ هفته زایمان کردم. خیلی روحیم داغون بود. تو ی گروه هم بودم همه سقط مکرر و  با هم باردار بودیم فقط من زود زایمان کردم. الانم هنوز باهاشون دوست هستم و بچه من قد و وزش و همه چیش با بچه های اونا فرقی نداره . فقط من بیشتر برا بزرگ کردنش سختی کشیدم. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
واقعا ممنونم ازتون بابت راهنمای که کردین و وقتی که گذاشتین  ممنونم

کآری نکردم عزیزم. راستی من واکسناش هم با تاخیر زدم. مثلا دوماهگی رو وقتی چهار ماهش بود زدم . از چهار ماهگی شروع کردم واکسن زدن. چون خیلی استرس تب و این چیزا رو داشتم. خودم هم اینکارو کردم وگرنه دکترش گفت به موقع بزن . بنظر بهترین تصمیم هم این بود اگه بهداشت هم میگفت چرا نیاوردی میگفتم دکترش گفته دیرتر بزن😏😏😏

پسرم، معجزه زندگی من🤩
کآری نکردم عزیزم. راستی من واکسناش هم با تاخیر زدم. مثلا دوماهگی رو وقتی چهار ماهش بود زدم . از چهار ...

ممنونم عشقم واقعا ممنونم 

خدا و شکر ایشالله پسره منم وزن بگیره  چشم پزشکی چند هفتگی بردین ؟؟؟ دقیقا همینه  نفس خس ...

عزیزم خونه را اصلا گرم نکن. دمای اتاق بچه ات باید حدود ۲۲ درجه باشه. اگه گرمتر باشه همش خوابش میبره و شیر خوردنش به شدت کم میشه. رفلاکیش هم با گرم بودن خونه بدتر میشه. دماسنج بخرید و دما را دقیق کنترل کنید. به خصوص دمای بالای ۲۴ درجه سمه برای بچت.

منم بچه ام نارس دنیا اومد با وزن ۲۱۵۰. الان چهار ماهشه و خوب وزن گرفته. ولی خودم دیگه داغون شدم. به خصوص دو ماه اولش خیلی سخت گذشت به من. الان هم رفلاکس و آلرژی داره. من به بچم از یک ماهگیش اس امپرازول میدم. و بعد از هر وعده شیر خوردنش یکساعت عمودی در بغلم میگیرمش تا استفراغ نکنه.