بابای من ۱۴ سال مریض بود بعد از ۱۴ سال مریضی و تنهایی مرد٫ دلم براش پاره پاره ست واسه اون لبخند مهربونش که سعی میکرد بگه من خوبم٫ بابای من بابای من رفت دیگه هم برنمیگرده٫ به نظر شما الان دیگه خوب شده؟ دیگه درد نمیکشه؟ دیگه مجبور نیست شب ها تا صبح بیدار باشه و خدا خدا کنه؟ غمش منو میکشه آخر…
چند وقته فوت شدن؟چقدر طول کشید کنار بیای؟؟رفیقم تازه پدرشو از دست داده خیلی ناگهانی ت تصادف کلا بهم ریخته زبونش بند اومده بنظرت چقدر طول میکشه رو فرم بیاد؟
من پدرم زنده است ولی دل منم براش کبابه برادر بزرگتر خانواده است همیشه تلاش کرده برای همه مون ولی هیچ ...
الهی بمیرم خواهری عموهای منم با اینکه پدرم اون موقع که سالم بود خیلی هواشونو داشت و توی سختی ها تنها کسی بود که کمکشون میکرد ولی اونا همشون پدرم روی توی مریضی و شکستش تنها گذاشتن٫ نامردی و بی معرفتی همه جاییه😔
🥀 چند وقته فوت شدن؟چقدر طول کشید کنار بیای؟؟رفیقم تازه پدرشو از دست داده خیلی ناگهانی ت تصادف کلا ...
منم با اینکه پدرم مریض بود ولی چون اولین نفری بودم که رسیدم رو جنازه پدرم شوکه شدم این دوستتون هم مثل من دچار شوکه عصبی شده٫ دوستتون حتما حتما باید بره پیش یک روانپزشک کار درست به خودیه خود خوب که نمیشه هیچ به مرور علائم بیشتری نشون میده٫ چون خودم این مسیر رو طی کردم دارم میگم/ هرکسی بعد از شوکه عصبی یه جوری واکنش نشون میده نباید منتظر باشین خودش کم کم خوب بشه باید بره پیش روانپزشک
الهی بمیرم خواهری عموهای منم با اینکه پدرم اون موقع که سالم بود خیلی هواشونو داشت و توی سختی ها ...
خدا نکنه واقعا خیلی تلخه آدم کینه ای میشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خیلیا اینو بهم میگن که ناراحتیه تو پدرت رو هم ناراحت و دلواپست میکنه ولی من یه وقتایی دیگه واقعا نمی ...
باهاش حرف بزن گریه کن یه بار خودتو قشنگ تخلیه کن
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹