2777
2789
عنوان

کلمه ای به اسم *بابا*

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 55 پست
خدا نکنه واقعا خیلی تلخه آدم کینه ای میشه

آره یه جاهایی آدم هرچقدرم باگذشت باشه و بگه میبخشم تا خدا هم گناه های منو ببخشه ولی نمیشه انگار همشون یه جا جمع میشن و ته دلت یه مشت عقده میشن و میخ میخورن…

آره یه جاهایی آدم هرچقدرم باگذشت باشه و بگه میبخشم تا خدا هم گناه های منو ببخشه ولی نمیشه انگار ...

من که دیگه توانشو ندارم بگذرم به خدا هم گفتم من نمی تونم مثل تو بخشنده باشم فقط تنها کاری که می کنم اینه که سکوت کنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم پیش میاد که بتونم اونجوری که دلم خالی بشه سیر سیر گریه کنم😔😔

روضه گوش میدی؟؟ 

روضه حضرت زهرا گوش بده من با روضه گریه کنم بعدش شاداب میشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من که دیگه توانشو ندارم بگذرم به خدا هم گفتم من نمی تونم مثل تو بخشنده باشم فقط تنها کاری که می کنم ...

دقیقا👍 یسریا میان باهام حرف میزنن که مثلا آرومم کنن ولی انگار صبر ایوب رو طلبکارن😏

روضه گوش میدی؟؟  روضه حضرت زهرا گوش بده من با روضه گریه کنم بعدش شاداب میشم

متاسفانه اهل روضه گوش کردن نیستم

گاهی وقتا که خیلی دلم گرفته آهنگ های غمگین به زبان محلیمون رو میزارم تو گوشم و آروم آروم گریه میکنم

متاسفانه اهل روضه گوش کردن نیستم گاهی وقتا که خیلی دلم گرفته آهنگ های غمگین به زبان محلیمون رو ...

امتحان کن خیلی خوبه من آذری ام روضه ترکی گوش میدم مهدی رسولی روضه های فارسی اش هم قشنگه 

روضه های کافی رو چندبار همراه بابام گوش داده بودم٬ صدای اونم خیلی سوز داره

آخی آره به یادشون اونو گوش بده

اگه بدونی گوش بدم چه حالی میشم عاشورا به پا میشه خونمون اشکام بند نمیاد تا از حال برم

الهی بمیرم