بابای من ۱۴ سال مریض بود بعد از ۱۴ سال مریضی و تنهایی مرد٫ دلم براش پاره پاره ست واسه اون لبخند مهربونش که سعی میکرد بگه من خوبم٫ بابای من بابای من رفت دیگه هم برنمیگرده٫ به نظر شما الان دیگه خوب شده؟ دیگه درد نمیکشه؟ دیگه مجبور نیست شب ها تا صبح بیدار باشه و خدا خدا کنه؟ غمش منو میکشه آخر…
آره یه جاهایی آدم هرچقدرم باگذشت باشه و بگه میبخشم تا خدا هم گناه های منو ببخشه ولی نمیشه انگار همشون یه جا جمع میشن و ته دلت یه مشت عقده میشن و میخ میخورن…
آره یه جاهایی آدم هرچقدرم باگذشت باشه و بگه میبخشم تا خدا هم گناه های منو ببخشه ولی نمیشه انگار ...
من که دیگه توانشو ندارم بگذرم به خدا هم گفتم من نمی تونم مثل تو بخشنده باشم فقط تنها کاری که می کنم اینه که سکوت کنم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی کم پیش میاد که بتونم اونجوری که دلم خالی بشه سیر سیر گریه کنم😔😔
روضه گوش میدی؟؟
روضه حضرت زهرا گوش بده من با روضه گریه کنم بعدش شاداب میشم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
متاسفانه اهل روضه گوش کردن نیستم گاهی وقتا که خیلی دلم گرفته آهنگ های غمگین به زبان محلیمون رو ...
امتحان کن خیلی خوبه من آذری ام روضه ترکی گوش میدم مهدی رسولی روضه های فارسی اش هم قشنگه
روضه های کافی رو چندبار همراه بابام گوش داده بودم٬ صدای اونم خیلی سوز داره
آخی آره به یادشون اونو گوش بده
اگه بدونی گوش بدم چه حالی میشم عاشورا به پا میشه خونمون اشکام بند نمیاد تا از حال برم
الهی بمیرم