2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی خراب

145 بازدید | 7 پست

من یه شهر دیدم دورم از شوهرم دیشب زنگ زدن عمه شوهرم خیلی دوسمون داشت خیلی ماه بود خیلی یهو سکته کرد فوت شد حالم اصلا خوب نیست روز قبلش با هم داشتیم حرف میزدیم چکار کنم دارم دیونه میشم کسی بوده مرگ ناگهانی تجربه کنه خیلی بده .

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

اخی

خدارحمتش کنه و به بازماندگانش صبر بده

ادم شوکه میشه و ممکنه یمدت تو شک بمونه

ما وقتی پسرخاله ام تو دریا غرق شد همینطور شدیم،شکه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اخی خدارحمتش کنه و به بازماندگانش صبر بده ادم شوکه میشه و ممکنه یمدت تو شک بمونه ما وقتی پسرخاله ...

باورت میشه دیشب تا صب نخوابیدم همیشه هر روز بهم زنگ میزدیم خیلی ماه بود تا حالا یکبار حتی خم به ابرو نمی آورد واسمون .مثل اینکه امپول اشتباه بهش زدن.داعونم از طرفی نمی تونستم برم چون من یه شهر دیگم حالم خیلی خراب 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه دیشب تا صب نخوابیدم همیشه هر روز بهم زنگ میزدیم خیلی ماه بود تا حالا یکبار حتی خم به ابرو ...

😔😔😔😔براش خیرات بده عزیزم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
حتما امشب باید نماز بخونم واسش

خدا خیرت بده😘😘😘😘