2777
2789
عنوان

شب اجابت دعاس بیاین برای هم صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 66 پست
خیلی دعام کن عزیزم برای بچم که بخاطر بابای خیانتکارش که ولش کرده رفته گریه میکنه

برات دعا میگم اونقدر بچه ات غرق خوشبختی بشه که خنده از لبای تو یه لحظه هم نیفته

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگذره ولی فقط خودش میدونه چطوری میگذره فقط زورمون تو اشک چشمامونه

خدا به یه بهانه بنده ها دوستم.قرار نیست  مثلا نماز جعفر طیار بخونی وچله برداری حتما تا حاجت روا بشی؛همینکه دلت شکست وقطره اشکی از گوشه ی چشمت اومد باهاش حرف بزن.

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
خدا به یه بهانه بنده ها دوستم.قرار نیست  مثلا نماز جعفر طیار بخونی وچله برداری حتما تا حاجت روا ...

همین الان با دل شکسته و چشمای گریون سر به سجده گذاشتم همتون رو دعا کردم الهی ههمون تاپیک حاجت روایی بزنیم. الهی امین

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

لطفا برا منم دعا کنین این ماه باردار بشم🥺دو روزه از موعدم گذشته میترسم فردا پریود بشمم

ترس به دلت راه نده عزیزم .. توکلتم به خدا باشه انشالله خبر بارداریتو میدی بهمون 

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹