2777
2789
عنوان

شب اجابت دعاس بیاین برای هم صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 66 پست
دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ...

آمین یا رب العالمین 

نفیسه رو فراموش نکن

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
انشاالله خدا شمارو هم به زودی زود حاجت روا بکنه🌹

الهی امین خواهر گلم ممنون از دعای قشنگت همچنین حاجت روایی خودت و بقیه 

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات دعا میکنم.از ته ته ته دلم.🌹

عزیزم برای منم از ته ته دلت دعا کن دارم با اشک تایپ میکنم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

عاقبت به خیری خودم وخانوادم ودخترم دعاکنید خدا کمکم کنه ازاین زندگی نجات پیدا کنم خیلی حالم بده لطفا برام دعا کنید

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
من همونی که خدا میدونه دعا کنید حاجت روا بشم الهی هر چی از خدا میخواین بهتون بده

تنها دعایی که الان میشه کرد برای همه اینکه انشالله همه مهدرهایی که الان بچه هاشون مریضن انشالله خوب بشن انشالله یه روز بشه با خیال راحت باز بریم بیرون بدون استرس و نگرانی 

حضرت سیدالشهدا آقا ابا عبدالله الحسین شافع شما در قیامت باشن انشالله 

با منید عزیزم؟ ممنونم از دعای قشنگتون همچنین شتفع شما

برام دعا کنید در این دنیا هم شفاعتمو بکنن به حاجتم برسم خیلی ممنونم حاجت روا باشید الهی

خانما حاجت سختی دارم میشه منو هم دعا کنید

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

میشه برای آرامش منم دعا کنین. دعا کنین اونی که آتیش انداخته تو زندگیمکشرش به خودش برگرده و تاوان بده ...

الهی تک تک لحظاتت و قلبت سرشار از ارامش باشه عزیزم حاحت روا باشی