درخت_الماس مدیر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 عنوان شب اجابت دعاس بیاین برای هم صلوات بفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 66 پست حاجتتون رو بگید صلوات بفرستیم لایک کنیم همدیگه رو کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫 1401/07/29 | 03:52 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_mobin عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1652 انشاالله همه مستاجرا خونه بخرن ماهم بخریم امسال اثاث کشی کنم خونه خودمصاحب خونه مامانم پولشو بده همین امروز.بچه هام سلامت باشنپای شوهرم زود خوب بشهالتماس دعا اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊 التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
nafiise عضویت: 1400/09/24 تعداد پست: 554 دوست خوبم میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستی؟ خیلی رو دلم سنگینی میکنه ....منم واسه حاجت دلت صلوات میفرستم میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
safooorakhanoum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 212 لطفا برا منم دعا کنین این ماه باردار بشم🥺دو روزه از موعدم گذشته میترسم فردا پریود بشمم
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 دوست خوبم میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستی؟ خیلی رو دلم سنگینی میکنه .... منم واسه حاجت دلت صلوات ... به حق همین شب جمعه حاجت روا باشی البته که میفرستم10 تا فرستادمممنونم کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
دخترچادری۷۰ عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 170 دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ کنه.اسم هاتونو بگین دارم نماز شب میخونم منم دعاتون کنم😔🌹 وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
safooorakhanoum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 212 دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ... هانیه😭😭😭
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ... خدا به حق ابروی محمد و ال محمد ابروی شما و همه مومنان رو حفظ کنهلطفا به اسم کاربریم دعام کنید حاجت روا بشم ممنونم کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
دخترچادری۷۰ عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 170 هانیه😭😭😭 هانیه جان اسمتو میگم از خدامیخوام هر حاجتی داری به صلاحت قرار بده🌹 وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
دخترچادری۷۰ عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 170 خدا به حق ابروی محمد و ال محمد ابروی شما و همه مومنان رو حفظ کنه لطفا به اسم کاربریم دعام کنید حاجت ... به روی چشم عزیزجان وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
safooorakhanoum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 212 هانیه جان اسمتو میگم از خدامیخوام هر حاجتی داری به صلاحت قرار بده🌹 انقدر دلممم پره دست دلم نه به دعا میره نه به نماز خیلی خیلی خسته ام از این زندگی
jazabelanati عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 756 دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ... خیلی دعام کن عزیزم برای بچم که بخاطر بابای خیانتکارش که ولش کرده رفته گریه میکنه
safooorakhanoum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 212 الهی فردا این موقع بیام تاپیک بزنم بگم پریود نشدم بگم دعا هاتون قبول شد
دخترچادری۷۰ عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 170 انقدر دلممم پره دست دلم نه به دعا میره نه به نماز خیلی خیلی خسته ام از این زندگی منم حال تو رو دارم ولی مطمئنم این روزا گذران.بهش امید دارم.از ته ته دلم.فقط گاهی وقتا بی تاب و بی قرار میشم.چاره ای ندارم.در کی برم جز خودش😭😔 وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
safooorakhanoum عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 212 منم حال تو رو دارم ولی مطمئنم این روزا گذران.بهش امید دارم.از ته ته دلم.فقط گاهی وقتا بی تاب و بی قر ... میگذره ولی فقط خودش میدونه چطوری میگذره فقط زورمون تو اشک چشمامونه