2777
2789

هر کی امسال قبول شده ممنون میشم جوابمو بده

آیا شما سابقه تدریس داشتید ؟ 

آیا سابقه ی تدریس خییییلی تاثیر داره ؟ 

بدون سابقه ی تدریس کسی رو قبول نمیکنن ؟؟؟

چه مدرک های دیگه داشتید که قبول شدید ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من امتحان دادم ولی متاسفانه اینقدر سهمیه دار بودن که به من نرسید با اینکه امتیازم ۴۵۰ شد

بله خیلی تاثیر داره امسال من شنیدم ۹۵ درصد فقط از اونایی که سهمیه و سابقه تدریس داشتن گرفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امتحان دادم ولی متاسفانه اینقدر سهمیه دار بودن که به من نرسید با اینکه امتیازم ۴۵۰ شدبله خیلی تاث ...

الان من‌که اصلا سابقه تدریس ندارم سال دیگه شرکت نکنم ؟ 😕

کتبی رو قبول شدی ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

من پارسال پرورشی قبول شدمهیچ سهمیه ای هم نداشتم تک ظرفیت قبول شدماولویت با اراده و خوندن خودتونه

مردا رو راحت قبول میکنن طرف یک ماهم نخوند دیدم قبول شد

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
عزیزم من قبولی چند سال پیشمولی امسال به یکی از اقواممون راهنمایی کردم قبول شد سابقه هم نداشتموثره ول ...

چه راهنمایی کردی لطفا اینجا ما رو راهنمایی کنید 

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
الان من‌که اصلا سابقه تدریس ندارم سال دیگه شرکت نکنم ؟ 😕کتبی رو قبول شدی ؟

شرکت کن ضرر که نداره

نه کتبی هم قبول نشدم تو کتبی هم سهمیه اعمال میشه واسه معلما

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

فقط باید بخونی همین

یعنی کسی که خیلی خونده باشه اگه نمره اش از اونی که سابقه داره بیشتر بشه ممکنه قبوبش کنن یا بازم سابقه تدریس مهم تره ؟ 

برای همه صدق نمیکنهشهر ما کوچیکه شغلی نداره برا آزمونا خیلیا صف کشیدن

ولی فکر میکنم پرورشی رقابتش از آموزگاری کمتره

شرکت کن ضرر که ندارهنه کتبی هم قبول نشدم تو کتبی هم سهمیه اعمال میشه واسه معلما

آخه اصلا سابقه تدریس ندارم یعنی کسی بوده اینطوری قبول شه ؟ رشتم آموزش ابتداییه