2777
2789
عنوان

شب اجابت دعاس بیاین برای هم صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 66 پست

انشاالله همه مستاجرا خونه بخرن ماهم بخریم امسال اثاث کشی کنم خونه خودم

صاحب خونه مامانم پولشو بده همین امروز.

بچه هام سلامت باشن

پای شوهرم زود خوب بشه

التماس دعا

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

دوست خوبم میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستی؟ خیلی رو دلم سنگینی میکنه ‌‌‌....

منم واسه حاجت دلت صلوات میفرستم

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستی؟ خیلی رو دلم سنگینی میکنه ‌‌‌.... منم واسه حاجت دلت صلوات ...

به حق همین شب جمعه حاجت روا باشی البته که میفرستم

10 تا فرستادم

ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ کنه.

اسم هاتونو بگین دارم نماز شب میخونم منم دعاتون کنم😔🌹

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ...

خدا به حق ابروی محمد و ال محمد ابروی شما و همه مومنان رو حفظ کنه

لطفا به اسم کاربریم دعام کنید حاجت روا بشم ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خدا به حق ابروی محمد و ال محمد ابروی شما و همه مومنان رو حفظ کنه لطفا به اسم کاربریم دعام کنید حاجت ...

به روی چشم عزیزجان

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
دوستان بین دعاهاتون منو هم یاد کنید بلکه به واسطه ی دعای شما خدا رحم کنه بهمون وابروی همسرم رو حفظ ک ...

خیلی دعام کن عزیزم برای بچم که بخاطر بابای خیانتکارش که ولش کرده رفته گریه میکنه

انقدر دلممم پره دست دلم نه به دعا میره نه به نماز خیلی خیلی خسته ام از این زندگی 

منم حال تو رو دارم ولی مطمئنم این روزا گذران.بهش امید دارم.از ته ته دلم.فقط گاهی وقتا بی تاب و بی قرار میشم.چاره ای ندارم.در کی برم جز خودش😭😔