2777
2789

بچه ها یکی از دخترای فامیلمون که همسن منه تازه فهمیدم دقیقا رفته همین رشته ی منو میخونه ! انقدر حسوده دقیقا همین رشته ! یعنی اصلا رشتش یه چیز دیگه بودا تا فهمید من رشتم اینه سریع رفت تغییر رشته داد مثل من بخونه ! از الانم داره کار میکنه مثل من همین کاری که من میکنم ! وضعشونم خوبه داره حسابی پول خرج میکنه که به من ثابت کنه من بهتر از تو هستم !

خیلی ناراحتم ...

فامیلامونم چون اونا پولدارن الکی هی ازش تعریف میکنن

کوچک ترین کاری انجام میده بزرگش میکنن

ولی اصلا هیچکس هیچی درباره ی من نمیگه

چیکار کنم ؟ منم خودم حساس شدم روش حسود شدم

دارم حرص میخورم

اسکل اصلا نمیدونست این رشته چی هست ! تا من رفتم سریع اومد ! خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسودی خوب نیست چه از طرف اون چه از طرف شما اون رشته مختص تو که نیست خیلیا دارن میخوننش بیخیال باش چیکارش داری

فکر نکن به این چیزا

یکم مرداد ۱۴۰۱دچارحمله پنیک شدم.و تبدیلم کرد به یک ادم افسرده... از مرگ میترسم خصوصا الانکه چند دهه زود تر رد پاشو توی هر آزمایش احساس میکنم🤍🌱

عزیزم سعی کن برات مهم نباشه شما کار خودتو بکن و تلاش کن توی این رشته بهترین خودت باشی مطمعن باش شما موفق میشی چون با علاقه انتخاب کردی رشته رو و اینکه اینده همه چیز رو مشخص میکنه حال رو بیخیال بزار تا میتونن از اون تعریف کنن تو با عمل ثابت کن که ازش بهتری !و یه چیز دیگه اینکه هیچوقت منتظر تعریف و تایید دیگران نباش توی زندگی هرچقدر پیشرفت کنی و به موفقیت برسی همونقدر ادمای دورت کم و کمتر میشن پس رو پای خودت بلند شو و حرف کسی برات مهم نباشه 

تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍