2777
2789
امسال زیاد شده، یکی از اقداممون تو مراغه سربازه واقعا راضیه، با شغل آزاد انقدر درنمیاورد

احتمالا درس خونده درجه داره

و راه دوره

وگرنه سرباز عادي تو زادگاه خودش ٢تومن بيشتر نيس

ايرانم جانم فداي تو🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا درس خونده درجه داره و راه دوره وگرنه سرباز عادي تو زادگاه خودش ٢تومن بيشتر نيس

نه،دیپلم نداره، متاهل و دو تا بچه داره 6 میگیره تو زادگاه خودش، اسکرین فرستادم ببین، درصورت تاهل 4 به بالا میگیرن

همه کار های سربازی مسخره هست  پول رو میدن بعد میگن قابل برداشت نیست

اره  ولی یه چیز بهت بگم نترسی خیلی سختگیری میکنن تو آموزشی   کار اشتباه کنی   کلاه آهنی میزارن سرت  با پتو  باید چند ساعت تو آفتاب بایستی البته تابستان اینجوری بود زمستونا دیگه نمیدونم 

💖عشقم خانواده ام💖
😬😬سخته، باید مراقب باشم اشتباه نکنم

اره باید سرت تو کار خودت باشه  کاری به کسی نداشته باشی   یکی به زوری از داداشم میخواست چپیه اش را بگیره  با هم بحثشون شد   داداشم   تنبیه کلاه آهنی شد 

💖عشقم خانواده ام💖