2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین منو دلداری بدید حال دلم داغونه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 55 پست
خب اکثر مردا دوست دارن زناشون چادر سر کنن ، سعی کن با عشق و علاقه چادر بپوشی ، این کمری ها بخر که را ...

دلیل داشت درآوردن چادرم قبلش مشکلی نداشت الان دلخوره ازم من حجابم خوبه بدون چادر جلف نمیپوشم مانتو بلند و دکمه دار میپوشم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی‌ بی انصافه تو گوشیم سیو کردم بی انصاف بی رحم خیلی‌ عذاب میده آدمو،پیرم کرد هیچوقت حلالش نمیکنم

چرا اون باید بیرون ببرتت؟؟ یه کلاس آموزشی یا باشگاهی جایی هم نمیزاره ثبت نام کنی ؟؟ حداقل حوصلت سر نمیره

بچه داری

آره تموم امیدم بچمع یه پسر دارم

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
شاید دلش جایی دیگه گرمه.الان چن روزه قهری؟

تند تند قهر میکنیم نمیدونم خدا میدونه

خوب شاید از اول ملاک انتخابش این بوده که شما چادری هستی 

آره از اول تاکیدش رو چادری بودنم بود

چرا دقیقا داری داستان سال اول زندگی منو تعریف میکنی؟😐

چی شد بالاخره؟؟

سخته خیلی‌ سخته از خدا میخوام زود جونمو بگیره از این زندگی خسته شدم

خاک تو مردای این مدلی برا من بدتر از شماس،الکی قهر میکنه هفته بیاد و بره قهره کم محلی میکنه ولی وقتی خودش بخواد دوباره اشتیه،

تا پسرم نبود سگ محلش میکردم.الان ب خاطر پسرم ک زندگیمون سرد نشه همه چی رو ب شوخی میگیرم ک بگذره تازه اقا خودش برام میگیره.

حالا از دیروز شروع کرده منم دیگه برام مهم نیست هرچی کوتاه اومدم دیگه بسه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤