قهرهای طولانی کم محلی کاش کتکم بزنه ولی اینجور بی محلی نکنه خیلی دلم شکسته خیلی تنهام چیکار کنم
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
بگو من میدونم تو حق داری.تو یه همسر چادری میخواستی برای همین هم منو انتخاب کردی ولی الان واقعا با چادر اذیتم سختمه و...ولی بازم اگه تو هیچ جوره نمیتونی قبول کنی یه کاریش میکنم منتها بدون چادر خیلی خوشحالترم.
اون روزا سخت نبود برات؟تومدمث من دلتنگ میشدی یا صبر میکردی درست بشه من همش از خدا میخوام بهم آرامش ب ...
وای سخت چیه؟؟عذاب اور بود همین الانم تو شهر غریب تک و تنهام ولی دیگ مثل روزای اول دعوا نمیکنیم انقد اون روزا تا اخر شب گریه میکردم ووقتی خونوادم زنگ میزدن اشکامو پاک میکردم باصدای خوشحال باهاشون حرف میزدم ک نفهمن ناراحتم ولی انقد منو تو خونه جا میزاشت میرفت تا شب نمیومد تو تنهایی دق کردم واقعا باز توخوبه بچت هست ی تایمی سرگرم اون میشی من اصن داغون شدم حتی نمیخوام ب اون روزا فکر کنم مطمعن باشه اگ مطعمن باشه ک دوسش داری اگ صبر کنی اگ از مهربونی کردن خسته نشی اونم نرم میشه چون من با بداخلاق ترین مرد دنیا ازدواج کردم و فهمیدم همههههه مردا وقتی بدونن عشق زندگی زنشونن و از طرف زنشون محبت ببینن حتی اگ سنگم باشن نرم میشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای سخت چیه؟؟عذاب اور بود همین الانم تو شهر غریب تک و تنهام ولی دیگ مثل روزای اول دعوا نمیکنیم انقد ...
عزیزم 💔💔💔دلم گرفت برات دقیقا حال منو توصیف کردی منم همیشه گریه میکنم شوهرم هم بد اخلاقه خودم خ صبورم همش میگم درست میشه ولی نمیشه 💔💔💔 امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم 🌹💝
بچه ها من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم میخواد به آرزوم برسم خیلی تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏
تا میام حرفی بزنم چیزی بخوام میگه با مرد پولدار عروسی میکردی میبرد میگردوند تورو همه چی میخرید در صورتی که خونه داریم ماشین داریم از اول ازدواج حقوقش هم خوبه منم اصلا کم ندارم نه از لحاظ ظاهر نه اندام نه اخلاق ولی به چشمش نمیام نه تعریفی نه محبتی هیچی هیچ
وای سخت چیه؟؟عذاب اور بود همین الانم تو شهر غریب تک و تنهام ولی دیگ مثل روزای اول دعوا نمیکنیم انقد ...
حرفات خیلی آرومم کرد امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه
خودشم نمیره تفریح و گردش؟؟؟ باهاش صحبت کن بگو باهم بریم پارک سینما زمان پیری خاطره داشته باشیم
نه نمیره همیشه خدا خستع س از سرکار میاد.. شب نمیخوابه سرکار میاد خونه میخوابع اهل تفریح نیست فک میکنی نمیگم بریم میگمم نمیبره 😩 پوسیدم بخدا 💔😭😰
[QUOTE=256020119]حرفات خیلی آرومم کرد امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه [/QUOTEببين مطمعنمممم ي روزي ك دير نيس و ب زودي همه اينا تموم ميش و نتيجه صبرتو ميبيني اونوقت ياد اين تاپيك ميفتي و ميگي خداروشكر ك همه چي درست شد ؛ب خدا باورداشته باش اون بهترين روزارو برات رقم ميزنه❤️
[QUOTE=256020119]حرفات خیلی آرومم کرد امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه [/QUOTEببين مطمعنمممم ي روزي ك ...
انشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم 🌹💝😘