2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال هم همین بوددلیلش هم وجود تراز سیوی‌ها بود!از سال دیگه اینجوری نمیشه

اخه چه گناهی کردن اینا

خواهرم برا نهایی خیلی میخوند

الان با اینکه قبول شده دولتی ولی ناراحته بازم

چون میتونست خیلی بهتر باشه رتبش

بنظرم بد ندادن که من از پیش بینی که کردن بهتر شدم

اینکه مال شما خوب بوده خداروشکر

ولی اکثریت خوب نبوده

من خواهرم دولتی آورده و رتبش بنظرم خوب بوده

ولی پای تلاشی که برا نهایی کرده بود ترازو خوب نداده بودن

و این برا بچه ها درد حساب میشه

بعضیارم الکی بیشتر میدن

اینکه مال شما خوب بوده خداروشکرولی اکثریت خوب نبودهمن خواهرم دولتی آورده و رتبش بنظرم خوب بودهولی پا ...

این رو دستگاه حساب میکنه و هیچ اشتباهی داخلش نیست همیشه یکسری ناراضی وجود داره ولی شرایط برای همه یکسانه

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

این رو دستگاه حساب میکنه و هیچ اشتباهی داخلش نیست همیشه یکسری ناراضی وجود داره ولی شرایط برای همه یک ...

نهایی رو معلم میشینه پا سیستم

کنکور و سیستم خودکار تصحیح میکنه

🥰بی عدالتی برای همه یکسان نیست

نهایی رو معلم میشینه پا سیستمکنکور و سیستم خودکار تصحیح میکنه🥰بی عدالتی برای همه یکسان نیست

کسی که درسش رو بخونه دنبال بهانه نیست قرار نیست یکی از شمال پارتی توی جنوب کشور داشته باشه که برگه شو تصحیح میکنن

کسی که درسش رو بخونه دنبال بهانه نیست قرار نیست یکی از شمال پارتی توی جنوب کشور داشته باشه که برگه ش ...

باشه تو راست میگی😂😂😂

خودتو زدی به خواب نمیشه کاریتم کرد

کسی که درسش رو بخونه دنبال بهانه نیست قرار نیست یکی از شمال پارتی توی جنوب کشور داشته باشه که برگه ش ...

تویی که سهمیه ایثارگری داری حرف از پارتی و عدالت نزن

حداقل سهمیه استفاده میکنی درد بقیه رو انکار نکن

مملکتو ببینی میفهمی هیچ جا هیچ عدالتی نیست

تویی که سهمیه ایثارگری داری حرف از پارتی و عدالت نزنحداقل سهمیه استفاده میکنی درد بقیه رو انکار نکنم ...

🤣😅من بدون سهمیه هم قبول میشم نیازی نیست تو فشار بخوری