2777
2789
عنوان

پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 56 پست
ببخشید ولی اونجا که گفتی بهش گفتی دوستاش منتظرن تا پی پی بره پیششون خیلی خندیدم😂😂😂

دختر من دیگ‌ازبس براش گفتم از پی پی.یبار بعد از اینک پی پی گذاشت میگفت سلام پیپی چقد نازی بیا بوست کنم دیگ گفتم نه مامان پی پی بد بوهه نباید دست بزنی بهش

دختر منم همین طور بود

جیش رو میگفت برای پی پی فقط پوشک

ولی من دیگه اینقدر حوصله داستان سرایی در مورد زندگی پی پی و دوستانش رو نداشتم😁😁😁

اینقدر پوشکش کردم و اون پی پی کرد توش که یه روز گفت مامان دیگه بیخیال پی پی رو هم میرم دستشویی🤣🤣🤣

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون قسمت پوشک که پی پی ازش میاد بیرون قیچی کن بشینه تو دستشویی تا کم کم عادت کنه خودش ببینه راحتتره ...

اخه تایم مشخصی نداره پی پی کردنش باید مثلا ی روز پوشک باشه خیالش راحت باشه پوشکه بعد یهو میکنه علائم خاصیم نداره ک ببرمش دسشویی اون تایم ک بخوام زیر پوشکشو قیچی کنم

پسرم خوب هم حرف نمیزنه جمله نمیگه درحد کلمه اس فقط

حالا چه خبره 

۱۰ ماه پروسه را شروع و توضیح و اجرا کردی 

هر کس دیگه هم بود دیگه کم میاورد 

خیلی رود شروع کردی

حالا یه پی پی را بکنه کم کم اونم بوقتش انجام میده 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
دختر من دیگ‌ازبس براش گفتم از پی پی.یبار بعد از اینک پی پی گذاشت میگفت سلام پیپی چقد نازی بیا بوست ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اخی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پسر منم دقیقا همینطوری بود،منم پوشکش میکردم سخت نمیگرفتم،چون میدونستم اگر سخت بگیرم یبوست میگیره بچه م فقط چند بار پسرعموش که تقریبا همسن خودشه اومد خونمون رفت دستشویی پی پی کرد گفتم برو ببین آرمان کجا پی پی می‌کنه دیگه بعد از اون خودش می‌گفت مامان میخوام مثل آرمان برم دستشویی پی پی کنم،شما ام سخت نگیر هنوز عادت نکرده که دستشویی پی پی کنه

وای من سر دو دخترام این معزلو داشتم .

آخرش مجبور شدم پوشک جلوش بالا آتیش گرفتم سیاه شد و بوی بد میداد .

دیگا گفتم پوشک سیاه شده .میخایش ؟ میگفت نه .

یکم دیگه تحمل کن بالاخره پیپیش مجبوره بیاد

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  

خیلی زود شروع کردی 

از نظر روانی بچت اماده نیس 

پسر من هم سن بچه شماس 

چندباری امتحان کردم ِِِِدیدم امادگی ندلره 

اذیتش نکردم ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
دختر منم همین طور بود جیش رو میگفت برای پی پی فقط پوشک ولی من دیگه اینقدر حوصله داستان سرایی در مو ...

واقعا؟من میترسم پوشکش کنم دیگ عادت کنه اخه تو نی نی سایت خوندم چندتا از دوستان ک تا ۴ _5سالگی هم بخاطر پی پی پوشک شدن و بچه عادت کرده

بابا بچه میترسه اولش ازین که پی پی کنه تو دستشویی.خیلیم کوچولوعه بچت .اینجوری پیش بری اصلا همکاری نمیکنه باهات.

پسر من ۳ سالو نیمشه هنوزم شبا پوشکش میکنم چون اگه شب بیدارش کنم ببرمش دستشویی غوغا میکنه.شب تا صبحم حسابی جیش میکنه پس مجبورم ببندمش.

با بچتون راه بیایید بالاخره بزرگتر بشه خودش همکاری میکنه باهات .مجبورش نکن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

واقعا؟من میترسم پوشکش کنم دیگ عادت کنه اخه تو نی نی سایت خوندم چندتا از دوستان ک تا ۴ _5سالگی هم بخا ...

نه بابا.....دختر من که نهایت با تفاوت دو ماه.....برای پی پی هم رفت دستشویی....

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
اخه تایم مشخصی نداره پی پی کردنش باید مثلا ی روز پوشک باشه خیالش راحت باشه پوشکه بعد یهو میکنه علائم ...

پس فعلا بهش فشار نیار عزیزم یک چند ماهی به همون روش برو جلو بچه ممکنه استرس گرفته باشه یا دچار عادت شده که باید حتما تو پوشک کارش بکنه باید کتاب هایی براش بخونی در مورد دستشویی رفتن و این چیزا که شکل های کودکانه هم دارن الانم که هوا داره رو به سرما میره یک مدت پوشک بکن نزدیک عید همون کاری که گفتم امتحان کن مثلا از اواسط بهمن دکتر اطفالش چی میگه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
وای من سر دو دخترام این معزلو داشتم . آخرش مجبور شدم پوشک جلوش بالا آتیش گرفتم سیاه شد و بوی بد مید ...

بخدا خسته شدن دیگ از بس قر و فر دارن ی وقتایی میگم ماهاهم اینجوری بودیم؟ماماناو مامانبزرگامون  چ صبری داشتن ۷_8تا بچه میاوردن 

بابا چراایقدهم خودت هم بچه رو اذیت میکنی،،چه حوصله ای داری مجبورش نکن کم کم خودش یادمیگیره 

من یک ساله منتظر موندم ولی دختر من هنوز تو پوشک پی پی میکنه فقط 

از ۲ سالگی از پوشک گرفتم الان ۳ سالشه ولی از پی پی میترسه 

خدایا شکرت...