2777
2789
عنوان

پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 56 پست
بخدا خسته شدن دیگ از بس قر و فر دارن ی وقتایی میگم ماهاهم اینجوری بودیم؟ماماناو مامانبزرگامون  ...

اون موقه دردسر بچه ها یک هزارم الان نبوده خیالت راحت .

تو یک خونه کلی آدم بوده بچه سراغ مادر نمیومده . حیات بزرگ و مرغ و جوجه و ...

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما امتحان میکنم

حتما فصول گرم را برای گرفتن پوشک در نظر بگیرید عزیزم چه برای ادرار چه مدفوع چون راحتر هستید هم خودتون هم بچه حالا با چند ماه این ور و اون ور از سنش مهم نیست مهم بعد روانی کودکه که اسیب نبینه عزیز دلم این مرحله هم تموم میشه و بعدا به این روزهای خودت میخندی عزیز دلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اون موقه دردسر بچه ها یک هزارم الان نبوده خیالت راحت . تو یک خونه کلی آدم بوده بچه سراغ مادر نمیومد ...

همون بخدا نمیدونم بچه های الان چرا اینقد داستان دارن ب قول شما مادرای قدیم یک هزارم مادرای الان هم ب بچشون اهمیت نمیدادن و داستان سرایی نمیکردن ولی این مرحله هارو بی هیچ دردسری گذروندن 

انگار هرچقد بیشتر اهمیت بدی ب بچه ها یاغی تر و ادا دارتر میشن

حتما فصول گرم را برای گرفتن پوشک در نظر بگیرید عزیزم چه برای ادرار چه مدفوع چون راحتر هستید هم خودتو ...

یعنی میگین فعلا دست نگهدارم؟اخه با جیشش کنار اومده میگم پوشکش نکنم دوباره گیج بشه اینم از یادش بره

بابا بچه میترسه اولش ازین که پی پی کنه تو دستشویی.خیلیم کوچولوعه بچت .اینجوری پیش بری اصلا همکاری نم ...

اخه وقتایی ک تو پوشک میکنه میبرم بشورمش همش باهاش حرف میزنم تو دسشویی باید پی پی بکنیم مامان و بابا هم تو دسشویی پی پی میکنن قبلا میترسید ولی با همون داستان چاه و دوستاش اوکی شد الان انگار بیشتر لج میکنه تا ترس

یعنی میگین فعلا دست نگهدارم؟اخه با جیشش کنار اومده میگم پوشکش نکنم دوباره گیج بشه اینم از یادش بره

الان فقط اذیت میشی هم خودت هم بچه اگه ادرارش میکنه باز باشه فقط موقع پی پی پوشکش کن نمیدونم حالا چه جوری  ولی معمولا وقتی بچه میره تو خودش یا میره یک گوشه خونه میشینه احتمال اینکه پی پی داره زیاده حالا باید ببینی تو بچه شما چه جوریه بهت الارم میده با توجه به صحبت هات اینو گفتم که حداقل تا بهمن باهاش کنار بیا و نظر یک دکتر اطفال یا روانشناس کودک هم بپرس حتما 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بنطر من بچه سه روز اذیت شده دیگه پوشکش نکن .ورگنه مجبوری دوباره همین بلا رو سرش بیاری . شربت انجیر ...

منم حس میکنم پوشک کنم بدتر میشه انگار این زحماتمو ریختم تو جوب 

ولی مسهل بهش بدم میترسم توخونه تو شلوارش یهو بکنه

اخه وقتایی ک تو پوشک میکنه میبرم بشورمش همش باهاش حرف میزنم تو دسشویی باید پی پی بکنیم مامان و بابا ...

اگه مسئله ترسه حتما با یک روانشناس مطرح کن راستی اینم بگم اگه شما را در حال دستشویی کردن ببینه هم خوبه ها البته ممکنه به نظر بی ادبی بیاد ولی اگه ببینه شما هم تو دستشویی اون کار را میکنی شاید کم کم عادت کنه 

دور از جون دور از جون بچت ي بچه دو ساله بخاطر يبوست سرطان گرفت

پوشكش كن به بچه سخت نگير يبوست ميگيره هيجي از سلامت بچت مهم نيست

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
خب هنور نمیتونه  اول باید از لحاظ روانی آماده بشه .زوری که نمیشه  منم دسشویی جای دیگه ...

من خودمن اینطوریم فقط خونه خودمون میتونم مدفوع کنم ولی خب پوشک نمیشه ک من دارم ۹ ماهه زحمت میکشم از موشک بگیرمش

دور از جون دور از جون بچت ي بچه دو ساله بخاطر يبوست سرطان گرفت پوشكش كن به بچه سخت نگير يبوست ميگير ...

الان بعد از یک ساعت و ۲۰ دقیقه موندن تو دسشویی با امتحان هزاران روش تشویقی و تنبیهی بالاخره پی پی کرد بعدش ک پی پی کرد کلی تشویقش کردم و اومدم بهش جایزه دادم