2777
2789
عنوان

پسرم فقط تو پوشک پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3768 بازدید | 56 پست
الان بعد از یک ساعت و ۲۰ دقیقه موندن تو دسشویی با امتحان هزاران روش تشویقی و تنبیهی بالاخره پی پی کر ...

دیدی بهت گفتم یکم دیگه تحمل کن .دیگه تموم شد .بارهای دیگه خیلی کمتر اذیت میکنه .درهر صورت تبریک😁

سکوت میکنم که این سکوت منطقی تره.......  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بالاخره موفق شدی؟منم مشکل تو رو دارم واقعا هم کلافه و خسته شدم الان یکساله درگیر پروسه پی پی کردن بچه هامم

همه این راهکارهایی هم که گفتی انجام دادم نتیجه نداد

الان ۳ سال و ۴ ماهشونه

سلام عزیزم بالاخره موفق شدی؟منم مشکل تو رو دارم واقعا هم کلافه و خسته شدم الان یکساله درگیر پروسه پی ...

اره عزیزم زمان میخواد و صبر ایوب ولی بالاخره نتیجه میده.هربار بهش توضیح بده ک بقیه هم پی پی میکنن اسم اعضایی از خانواده ک دوسشون داره بیار بگو اونام پی پی میکنن. خلاصه ک مرحله سختیه خداصبرت بده

ببخشید ولی اونجا که گفتی بهش گفتی دوستاش منتظرن تا پی پی بره پیششون خیلی خندیدم😂😂😂

منم😂😂😂

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

اون پوشک لامصب و بهش بزن و خودتو راحت  کن  مریض میشه داری میگی ۳ روزه خودشو تخلیه نکرده 

من تا ۴ و نیم سالگی برای جیش نمی رفتم دستشویی  هربار خودمو خیس میکردم 

چقد بچه رو اذیت میکنی شما آخرش که یاد میگیره 

خیلی زود شروع کردی  از نظر روانی بچت اماده نیس  پسر من هم سن بچه شماس  چندباری امت ...

دمت گرم 👏👏 باید روح و روان بچه رو در نظر گرفت 

بعضیا دیر تر آمادگی پیدا میکنن  

خیلی از مادر ها یادشون میره این بچه ها اولین باره اینارو تجربه میکنن و براشون سخته  می ترسن  

الان بعد از یک ساعت و ۲۰ دقیقه موندن تو دسشویی با امتحان هزاران روش تشویقی و تنبیهی بالاخره پی پی کر ...

برای پی پی بچتون چه راهکارهایی رو انجام دادید. بچه منم فقط تو پوشک پی پی میکنه. هر کار میکنم گریه میکنه پوشکم کن. تو پوشک تو پوشک. نمیدونم چیکار کنم