2777
2789

دیشب که رفتم بیرون خیلی سرد بود

برای شب ها باید لباس گرم داشته باشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت قبول 

هوا اونقدر سرد نیس ولی خب شباش یکم سرد میشه خصوصا این دوشب سرد بود روزاش عالیه 

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )
زیارت قبول  هوا اونقدر سرد نیس ولی خب شباش یکم سرد میشه خصوصا این دوشب سرد بود روزاش عالیه&nbs ...

ممنون عزیزم

مرسی بابت‌راهنماییت🤍

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
ممنون عزیزم مرسی بابت‌راهنماییت🤍

کاربر آقا هستم

خواهش

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )