2777
2789
عنوان

وای چقدر تو خواب ترسیدم

270 بازدید | 19 پست

گور بابای اسرائیل بی شرف😭😭😭😭😭

خواب دیدم حمله کرده اونم پیاده یعنی لرتششون پیاده بود یه پیرهن شلوار مشکی پوشیده بودن حالت دسته عزاداری بود دم غروب بود بچه هام تو کوچه اوردمشون تو در حیاط قفل کردم چراغا حیاط خاموش کردم اوموم بالا هر چیم زنگ میزدم بابام جواب نمیداد...اامدم بالا حالا هر کاری میکردم چراغا خاموش نمیشد...یهو تو حیاط یه رقص نور که دود هم میداد روشن شد یکیشون پرید تو بالکن یه بمب گذاشت رو بالکن منم برداشتم پرت کردم یه جا دیگه.حالت یه شهاب سنگ لود بمبه...خیلیم تو خواب ترسیده بودم اصلا نمیدونستم شوهرم کجاست بابام کجاست اصلا چرا خونه خودم نیستم..

ولی مادر مرحومم بود😭😭😭😭😭

الان انگار معده ام میسوزه...

سلام عزیز جان 

خیره ان شاءالله صدقه بده و اصلا نگران نباش ذهنت مشغول بوده به خاطر همین این خوابو دیدی 

و این که اسرائیل و آمریکا خودشون رو شرحه شرحه هم بکنن نمی تونن از لحاظ زمینی با ما مقابله کنن 

به لطف خدا ما تو ارتش و نیروی زمینی فوق العاده قوی هستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برن بمیرن ایشاله فلجی چیزی بشن...تو خوابم ولم نگردن😭حس بدی بود...

وای واقعا امیدوارم به زمین گرم بخورن😂👌🏻

آره واقعا آدم آشفته می شه ولی اولا ذهنت درگیر بوده و دوما قطعا خیره

ی بنده خدایی که آدم معتبری بود می گفت همیشه خواب هات رو تعبیر به خیر کن حتی اگه می دونی اطرافیانت تعبیر به بدی می کنن بهشون نگو چون باعث می شه اون خیر دیرتر بهت برسه

منم مثل شما یبار خواب دیدم حمله شده خیلی بد بود

فقط بچهای بغل گرفته بودم پناه گرفته بودم

بلند شدم انگار ی سطل اب ریختن روم!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
انشالله خیره همین که نمیتونستید چراغ هاروخاموش کنید خیلی تعبیر خوبی داره نور برتاریکی پیروز است

من میخواستم خاموش کنم که توجهشون جلب نشه...شبا هم که جنگ بود ساعت ۹ خاموش میکردم