2777
2789
فقط ارشد و دکترا پایان نامه دارن و رشته های پزشکی و دندان و دارو تو دوران عمومیشون

والا ما هم هم دوره کاردانی تحویل دادیم الان کارشناسی ام دوباره دفاع داریم نمیدونم چطوریه پس 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ترس همین پارگی دادم بیرون برام‌بنویسن البته رشته ی من‌رو همه میدن بیرون خودم واقعا نمیرسم و ...

رشته تون چیه؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

کارشناسی ام و پژوهش دارم شنیدم که سخته😓

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
پزشکی استادم معرفی کرد ولی من خودم اصلا راضی نبستم ازش اسفند بهش پول دادم تازه هفته ی اینده پروپوز ...

واقعا ؟؟خوده استادت معرفی کرد؟!چه جالب!فکر نپیکردم تو این رشته ها هم خودشون ننویسن!!من خودم دندونم

پایان نامه ارشد بدیم بیرون استاد گیر نمیده 🧐

بحث گیر دادن نیست بیرون به نظرم نمیتونه کار درست و تمیز به آدم تحویل بده

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

من اعصابم داغون شد 

اینقدر بهم سخت گذشت که بکن دکتری بدون کنکور شهید بهشتی ، میگم نمیخوام 

اینقدر که اذیت شدم .اسم درس میاد کهیر میزنم 

خفه شدم تا تموم شد 

خیلی سال هم ازش گذشته ولی همچنان استرسش یادم  هست