2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه موضوع پایان نامه رو مگه استاد معرفی نمیکنه؟

با نظر خودت هست قطعا 

شوخی کردم که ترم یک 

تا استاد راهنما مشخص کنی و مشاور خودش زمان می‌بره 

ولی همه مقاله ها و پروژه ها رو در یک جهت بردار که مطالعات اولیه رو انجام داده باشی و سریع تر برسی به موضوع و از اول به فکرش باش مثل ما پیر نشی خواهر .

واقعا ؟؟خوده استادت معرفی کرد؟!چه جالب!فکر نپیکردم تو این رشته ها هم خودشون ننویسن!!من خودم دندونم

نه خوده استادا معرفی میکنن😂اخه واقعا رشته ی پزشکی با این حجم از کشیک و درس نمیرسه پایان نامه هم بنویسه

کلا رشته های پزشکی دندون و دارو اینطورین

ولی دکترخاله ام ک داروهه میخواد خودش بنویسه😐😂

پزشکی🫠💔

خیلی هم عالی خانم دکتر💚

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
با نظر خودت هست قطعا  شوخی کردم که ترم یک  تا استاد راهنما مشخص کنی و مشاور خودش زمان می ...

آره قطعا همین کار میکنم یه پایان نامه سال۹۵ ارائه دادم برای کارشناسی همون موضوع مدنظرمه و با همون استادا کار خیلی برام راحتتره خدا کنه فقط قبول شم دانشگاه قبلیم امسال سومین سال دارم تلاش میکنم

فداتبشم❤️

پاینده باشی🌹

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
مگه میشه بدون رفرنس داخلی ؟ موضوعات شبیه بهش رو انتخاب کردی برای منبع؟

منبع داخلی که مستقیما مرتبط باهاش رو نداشتم یه نهادی اونا دارن که ما نداریم من اومدم اینو بررسی کردم تطبیق دادم به خلا قانون خودمون 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!