2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عکس باکلاس از یه جای با کلاس کلا از خوشی خودت بزار یجور دلش تنگ شه و ریپلای کنه استوریتو

خودم کات کردم اون کات نکرده که الان اینجوری بزارم پشیمون بشه 

می‌خوام خودم رو کردن شکسته نشون بدم دلش بسوزه برگرده 

عزیزم انقدر قهر و اشتی توی رابطه خوب نیست و سردی میاره 

استوری و ....کار بچگانه ای 

من تمام تایپیکات  رو‌خوندم با توجه به جایگاه ایشان باید ادم منطقی باشه 

بچه بازی رو بزار کنار اگه میخوای جذبش کنی بزرگ شو 

اگه دوستش داری و دوستت داره و این عشق و علاقه و احترام و ارزش دو طرفه هست

پیام بده بگو که بیا منطقی صحبت کنیم و مشکل رو حل کنیم

همشم ازدواج ازدواج نگو مردا ازین کلمه یکم گارد دفاعی میگیرن 

بگو داریم اشنا میشیم توی اشنایی هم بیشتر از ی حدی اجازه صمیمی شدن نده 

اگه خودش بخواد میاد خواستگاری لازم‌نیست تو هی یاداوری کنی

ماشاالله سنت کمه زیبایی دانشجو هم هستی 

من معلمم و با ۳۲سال سن اینارو بهت میگم به مردا همش بگی کی پس میایی خواستگاری دور برشون میداره 

کلا بیخیال باش از رابطت لذت ببر 

حواست باشه فقط بهت احترام گذاشت باهاش باش دیدی بی احترامی میکنه غرورت رو له کرد  بازیت میده کلا فاز به فازه کات کن 

عزیزم انقدر قهر و اشتی توی رابطه خوب نیست و سردی میاره استوری و ....کار بچگانه ای من تمام تایپیکات ...

اون خودش میاد میگه بیام خواستگاریت من شخص خودم تا حالا بهش نگفتم که بیا خواستگاری من 

ممنونم که برام وقت گذاشتی عزیزم 

خدا خیرت بده بلاخره یه نفر پیدا شد که برام کامل وقت بزاره 

میشه درخواست دوستی بهت بدم جایی راهنمایی نیاز داشتم بهم بگی 

عزیزم انقدر قهر و اشتی توی رابطه خوب نیست و سردی میاره استوری و ....کار بچگانه ای من تمام تایپیکات ...

خودش تا الان بهم چند سری گفته که خوشم میاد دختر عاقلی هستی 

ولی من یه خورده زودرنج هستم و زود قهر میکنم اگر این اخلاقش رو بزارم کنار خیلی خوب میشه 

خودش تا الان بهم چند سری گفته که خوشم میاد دختر عاقلی هستی ولی من یه خورده زودرنج هستم و زود قهر میک ...

با توجه به اینکه تو سن پخته ای هست ممکنه این زودرنجی تو‌و قهر های تو حوصله سر بر باشه برای سن های ما 

بعد سی سالگی ادم‌حوصله غر زدن های بقیه رو نداره سعی کن اگه دوستش داری منطقی رفتار کنی به جای قهر باهاش محترمانه حرف بزنی 

بگی فلان حرفت فلان کارت دلیلش چیه 

اگه دلیل منطقی مورد هضم داشت بگو باشه ازین به بعد سعی کن که وقتی اینکارو‌میکنی بیشتر درموردش فکر کنی یا بیشتر حواست باشه غلان حرف ازارم میده 

اگه دیدی نه دلیل منطقی نداشته بگو حرفاتو گوش کردم شاید از نظرت دلیلی هست خب حق هم داری  ولی راستش باعث رنجش من شده دلخورم کرده 

با توجه به اینکه تو سن پخته ای هست ممکنه این زودرنجی تو‌و قهر های تو حوصله سر بر باشه برای سن های ما ...

مرسی چه جوری باید با خودم تمرین کنم که قهر نکنم تنها اخلاق بد من این هست که قهر میکنم و اجبار هستم و وقتی طرف مقابل میخواد پیشقدم بشه باید خیلی بهم اصرار کنه تا دوباره آشتی کنم 

مرسی چه جوری باید با خودم تمرین کنم که قهر نکنم تنها اخلاق بد من این هست که قهر میکنم و اجبار هستم و ...

اوایل این ناز کردنا جذابه ولی به مرور که چند بار تکرار میشه حوصله سر بر میشه ی جورایی طرف میگه وای هر بار کلی باید منت اینو بکشم کیه بره اینهمه راهو 

اطرافیان مثل مادر پدر دوستان اشناها چند ساله تو رو میشناسن شاید حوصله این رفتارت زو داشته باشن 

ولی ی ادم جدید که وارد زندگیت شده تا ی جایی به بعد صبرش تموم میشه اونم برای خودش غرور و شخصیت داره 

همینطور که تو دوست نداری غرورت خورد بشه اونم دوست نداره غرورشو پای قهر های زیادی کسی له کنه 

گاهی قهر کردن راهی برای جلب توجه یا ابراز ناراحتیه، ولی اگر تکراری بشه، اثر منفی می‌زاره.

دلیل قهر هات چیه؟

قهرهات از دلخوری‌های کوچک شروع می‌شن یا مسائل جدی‌تر؟
-احساس می‌کنی شنیده نمی‌شی یا نیازهات نادیده گرفته می‌شن؟

به جای قهر و یا اینکه بهش بگی تو‌منو نمی فهمی 

بگو احساس میکنم نا دیده گرفته شدم 

احساس میکنم این حرفت زیادی به غرورم بر خورد 

میشه توضیح بدی دلیل این کارت چی بود میشه راجع بهش حرف بزنیم ؟

اگر اعصبانی هستی هیچوقت پیام نده و در اوج اعصبانیت حرف نزن ی دوش بگیر اگه خونه بودی و وفس عمیق بکش بعدش فکر کن و ی توضیح منطقی ازش بخواه 

وقتی رابطتون باهم خوب بود ی روز که بیرون بودید بگو بیا ی توافق کنیم اگه روزی خدایی نکرده دلخوری پیش اومد به جای اینکه قهر طولانی کنیم بگو پیام بدیم که لازمه چند ساعتی فکر‌کنیم و تنها باشیم 

اینجوری هر دو تا متعهد میشید به اینکه قهر نکنید