2777
2789
عنوان

تو گذشته و روابط خصوصی همسرتون

250 بازدید | 20 پست

دنبال چی میگردین؟؟؟؟ یعنی طرف باید بهتون دروغ بگه یا پنهان کنه که در گذشته و تو طول عمرش جنس مونث دیده ؟ چققققققققدر اعتماد به نفستان پایینه که از گذشته طرف هم می‌ترسین؟

God help me to be strong enough not to lie to myself 

گذشته ش به ما ربط نداره 

همونطور ک گذشته ما ب اون ربط نداره 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده اصلا گذشتش به ما چه واقعا بعضی خانما گیرن به طرز عجیب غریبی بابا جان با خواجه که ازد ...

😆😆😆 نمی‌دونم چرا می‌شنون طرف از یکی خوشش نیومده یا یکی رو قبلاً به اسم کوچیکه صدا مرده تاپیک میزنم که افسرده شدن و دارن دق می‌کنن، خیلی مسخره‌ن

کی میترسه برای من که مهم نیست نه گذشته مهمه نه الانش

خیلی‌ها ، والا اینجا از این تاپیکای زیاد دیدم که واااااای دق کردم شوهرم به یه گربه ماده لگد زده

بنظرم کسایی ک تایپیک اونجوری میزنن یا واقعا دروغگو ان یا بیمار روانی

مث تایپیک دیشب شوهره گشنش بوده ب زنش گفته چرا شام درست کردی زنه تایپیک میزنه عرعر ک شوهرم دوسم نداره نازم نکرده

اول زندگی خانومها حساسن روشوهرشون

ممن اصلا حساس نبودم، با اینکه خیییییییییییلی شوهرم رو دوست داشتم و دارم اصلا برام مهم نبود. تازه از تعریفاش کلی میخندیدم

بنظرم کسایی ک تایپیک اونجوری میزنن یا واقعا دروغگو ان یا بیمار روانی مث تایپیک دیشب شوهره گشنش بوده ...

وای اونا که دیگه حال آدمو بهم میزنن، آدم احساس می‌کنه اینا که بلوغ نرسیدن چرا شوهر می‌کنن