2777
2789

من بابام مسئول مهمی بود تو شهرستانی ک بودیم میخاس بخاطر من فقطم برا کلاسی ک من توشم تخته هوشمند بیاره😂😂🤦🏻‍♀️اون تایم این تخته هوشمندارو هر کلاسیو هر مدرسه ایم نداشتا  هر کلاسی اگ تخته هوشمند داشت باکالاس محسوب میشد ۲۴ سالمه الا.... اونموقع کلاس  پنجم بودم خلاصه منم اومدم ت شورا اسم نوشتمو  تو تبلیغاتم زدم تخته میارم ولی کسی رای نداد نامردا اخرم بابام خودش تخته رو اوورد تا تو کلاسمو نصبش کرد برامون پشمای همه ریخته بود همه حسرت میخوردن من چقد حس غرور میکردم اونموقع به بقیه به دید رعیت نگاه میکردم😂😂😂😂😂😂چقد فاز داشت دبستان خدایا😂😂😂🤦🏻‍♀️

الا یه پیام ت یه چنل خوندم  یاد خودم افتادم😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هههههه

بابای منم همینطور همیشه هم رییس انجمن بود 

بعد جایزه پیک بهاران و تمام مسابقات مدرسه رو میدادن به من

خدایی خودم درسخون بودم ولی بهرحال از رانت پدرم هم استفاده میکردم

میبردنم تو دفتر صبحانه و چای شیرینی میخوردم اینقدر احساس خاص بودن میکردم انگار رییس جمهور بودم خخخ

من رئیس شورا بودم دوتا دوستامم معاون و منشی یبار دعوامون شد ما ۳نفرو ب مدت دوهفته برکنار کردن از سمتمون😐🤧😂

یادش بخیر

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

من تو دبستان و دبیرستان اصلا اسکل بودم 😂😂

عزیزمم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من موقع مدرسه عاشق سخنوری و مجری گری بودم .هر صبح یه میکروفن میگرفتم دستم و از عالم و آدم صحبت می‌کردم 🤣

جوریکه مدیر یه دیقه قبل از زنگ بزور بلندگو از دستم می‌گرفت که بابا بده دو کلوم مام صحبت کنیم 

خلاصه یروز سر صف از مزایا شورا شدن کلی روضه خوندم و تاکید  کردم همه راس فلان ساعت بیان سالن پشتی رای بدن😑خلاصه رای گیری شد و من اصلا کاندید نبودم 

ولی وقتی زنگ آخر آرا رو اعلام کردن از صدوبیست نفر دانش آموز نود نفرشون به من رای داده بودن 🤣🤣🤣

خلاصه که بدون اینکه کاندید شم یا حتی تبلیغ کنم الکی الکی رییس،شورا شدم 

این خاطره میره واسه سال ۹۲ 

کلاس سوم دبیرستان حضرت زینب😁

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ههههههبابای منم همینطور همیشه هم رییس انجمن بود بعد جایزه پیک بهاران و تمام مسابقات مدرسه رو میدادن ...

وای عالی بود😂😂😂دقیقا منم مث تو

من رئیس شورا بودم دوتا دوستامم معاون و منشی یبار دعوامون شد ما ۳نفرو ب مدت دوهفته برکنار کردن از سمت ...

اخ برکنار شدین😔😂😂

من موقع مدرسه عاشق سخنوری و مجری گری بودم .هر صبح یه میکروفن میگرفتم دستم و از عالم و آدم صحبت می‌کر ...

چه جالب چقد محبوبیت داتشی😂❤️

من بودم میرفتم رو میز میگفتم کسکشا اگه رای میدادین این کلاسو میکردم امپراطوری واستون تخته که کوچیکش ...

وای مردم از خنده😂😂😂😂😂