2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

51 بازدید | 6 پست

سلام 

من ۳ساله ازدواج کردم  مشکلات زیاد داشتم از فردای عقدم خانواده همسر از لحاظ فرهنگی خیلی باما تفاوت دارن البته بعد ازدواج خود واقعیشونو نشون دادن 

همسرم پیش پدرش کار میکنه 

الان  چند هفتس که اخلاقش خوب شد و ازم میخواد خونه ای که با پول پدرم خریدم بفروشم و باهم یه کاری راه بندازیم 

اما من میترسم چون اخلاقش قبل این چند وقت اصلا خوب نبود فحاشی میکرد وسایل میشکوند  میترسم میترسم دوباره اون کارارو تکرار کنه 

البته این تغییر رفتارش بخاطر هشدار پدرم بابت طلاقمون بود اما الان موندم چیکار کنم اگر خونرو نفروشیم و کار راه نندازیم نون نداریم بخوریم چون پدرش کمک نمیکنه مگر اینکه کاراییی که اون میخواد انجام بدم 

اگ ی بار تا مرز طلاق رفتی اصلا این خطرو ب جون نخر 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چیکار کنم  اگر اون کارو نکنم خانوادش اصلا حمایت نمیکنن مریض میشه حالشم نمیپرسن اینجوری تا اخر عمرم نمیتونم بچه دار بشم چون وضعیت مالیمون بخور نمیره