2777
2789

آپ ها و فایل های گوشیم جابجا شدن یکی از برنانه ها رفته صفحه دوم کلا همهگی جابجا شدن بدون اینکه کسی بهش دست زده باشه منم گوشیم هیچ آپی به غیر از تلگرام و این گوگل و فایل های درسیم نداره هیچی نداره همین الانم بدون اینکه من وارد برنامه ها بشم خودش وارد برنامه ها شده خیلی میترسم هی زود زود تغییر میکنه برنامه ها جابجا میشه 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گوشی ک هک نمیش اگر بشه برنامه هک میش ک بازم نمیش جا ب جا کنن 🤨🤨

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی ک هک نمیش اگر بشه برنامه هک میش ک بازم نمیش جا ب جا کنن 🤨🤨

پس چرا اینجوری شده

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رو تغییر خوکار گذاشتی

نه من نذاشتم

شاید گوشیت خیلی کار کرده داره خراب میشه اطلاعات هسته ای که نداری هم کنن

کلی عکس دارم آخه خب واسه همین میترسم

مطمنی

بله دارم ازش استفاده میکنم دیگه نشکسته 

فقط جمعه داشتم میرفتم آزمون بدم گوشی از دستم افتاد زمین ولی نشکست هیچیش نشد ممکنه به خاطر این خراب شده باشه یا ربطی نداره؟

بله دارم ازش استفاده میکنم دیگه نشکسته فقط جمعه داشتم میرفتم آزمون بدم گوشی از دستم افتاد زمین ولی ن ...

نه اون lcd هست که میشکنه

یه برنامه هست تست تاچه بریزش ببین شاد مشکل از تاچ بود

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼

نه اون lcd هست که میشکنهیه برنامه هست تست تاچه بریزش ببین شاد مشکل از تاچ بود

بله مرسی خیلی ممنون

فقط من نمیدونم تاچ چیه 

بله مرسی خیلی ممنونفقط من نمیدونم تاچ چیه

همون چیزیه که لمس شمارو تشخیص میده

اگه خراب باشه ممکنه برنامه هات جا به جا میشه یا مثلا خودش میتایپه

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼