مشکل من نیست مشکل رفیقمه ، با پسرعموش ازدواج کرده و نمیدونست مادرشوهرش مخالفه چهارساله و مادرشوهرش از اول سر ناسازگاری داشت و کلی حرف بار رفیق من میکرد ،خلاصه پارسال خواهر شوهرش اومد خونش و رید بهش و کلی حرف بارش کرد رفیقمم چیزی نگفت فقط وقتی خواهر شوهرش ب خونوادش توهین کرد یه کلمه جوابشو داد ، بعد خواهرشوهره قهر میکنه میره بیرون شوهر دوستمم کتکش میزنه ،شوهر خواهرشوهرش جداشون میکنه و خواخرشوهرش رفت ب مادرش گفت اینا منو بیرون کردن ،خلاصه بعدش جریاناتی پیش اومد و مادرشوهره ک عقده اینو داشته کلی حرف بار رفیقم کرد و حرفای رکیکی بهش رد بعدم پیش همه قسم خورد ک من نگفتم ،الان زایمان کرده چهارماهه ،قبل زایمانشم حالشم نپرسیدن حتی ،چیکارشون کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
اولا شوهر بیشرفش برای چی کتکش زده مگه کور بوده که خواهر عوضیش توهین کرده ثانیا برای چی حامله شده بعد از اون کتک باید میرفت قهر تا همشون به پاش بیوفتن ثالثا حالاهم که نمیان بهتر ،قطع رابطه کنه ،خودشون خسته میشن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
اگه دوباره کتک نمیخوره بهتره نفرسته و بگه بچه بدون مادرش جایی نمیره