2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست
آره ولی اون یکم مغروره و حرف رک میزنه همش

من نميتونم بگم اينكارو بكن اونكارو بكن

اومدي انجام دادي و نتيجه فاجعه شد!

اما اگر با مغرور بازي بخواد دلت رو بشكونه تا آخر همينه ها

هميشه قوي باش و محكم 

توام با نهايت احترام و محبت حرفت رو رك بزن 

زندگي متاهليه ديگه هزار چالش داره

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من نشون میده زن‌های قوی و مقتدر برای همسر عزیز تر هستند و زن‌های ضعیف و نالان مرد رو فراری مید ...

موفق باشيد عزيزم 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
فقط اعتماد به نفس داشته باشید کین مگه مردا که دنبال تله و سیاست باشید؟ خودتون باشید  مردا از ...

دقیقا حرف‌هاتون رو قبول دارم 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 
من نميتونم بگم اينكارو بكن اونكارو بكن اومدي انجام دادي و نتيجه فاجعه شد! اما اگر با مغرور بازي بخ ...

خدایااا خستم از این چالشا ایشالله عمرم به سر برسع تا چالش ها هم تموم شه

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁

نوشتن عبارات عاشقانه و جاساز کردنش توی وسایلش هم خیلی براشون باحاله. 

مثلا من گاهی لباس کارهاشو که می شستم موقع تا کردن داخل یه کاغذ می نوشتم مرد من ، از خدا برات طول عمر میخوام . دوست دارم سایه ات همیشه بالا سرم باشه. تنت سلامت باشه. مواظب خودت باش. دوستت دارم. بعد کاغذ رو داخل جیب لباسش می زاشتم. وقتی میدید کلی ذوق می کرد و سریع بهم زنگ میزد که دیدمش و ممنون و... ولی یادتون باشه زیاد این کارو نکنید تا براش عادی و لوس نشه. 

اینم ترفند سوم استارتر. 

۳ تا نکته طلایی بهت گفتم 😊😊

مث من نباشید.  انرژی مثبت ندارم  اهل بگو بخند با همسرم نیستم هم‌ش خستم همش فکرای ...

چرا؟

افسرده اي؟

اينطوري نكن با خودت

اگه فردا اتفاقی براشون بیفته برم بچه هاش بیرونم میکنن همین شوهر خودم از همه بدتره

من نمیگم ک کلا نرو میگم بزار اون پیش قدم بشه وگرنه حتی اگه قطع ارتباطم بکنین ادم مجبوره گهگاهی بره ولی انقدر سر سنگین و مصمم باش که دیگه به خودش اجازه نده اون رفتارو تکرار کنه 

نوشتن عبارات عاشقانه و جاساز کردنش توی وسایلش هم خیلی براشون باحاله.  مثلا من گاهی لباس کارهاش ...

مرسي عزيزم

ي بار يه خانومي تعريف ميكردن همسرشون كه از سركار برميگشتن ميرن حموم ايشون هم قبل همسرش ميره حموم رو برگه يه جمله مينويسه ميچسبونه به در

حالا نه هميشه اما گاها،ميگفت همسرشون عاشق اين رفتارشون بوده

يا اينكه وقتي سركاره بهش پيام بديد،ابراز محبت كنيد

دقيقا تايمي ك توقع نداره