2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست
بابا شوهرم خودش قبول داره چندبار باهاش دعوا کرده  همه بچه هاش میشناسنش با همه همینه

عجب!

همون توصيه اون خانم رو انجام بديد 

بعدش ديگه برخورد جدي كنيد

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
اتفاقا کار خوبی کرد بزرگیشو نشون داد ، زندگی بچه بازی و لج و لجبازی نیست که عزیزم ، اون خانم مادر شو ...

عزیزم وقتی یکی میاد بهت بی احترامی میکنه یعنی نمیخوادت یعنی اندازه سر سوزن واسش ارزش نداری. دیگه بزرگی نشون دادن چه معنی میده من نمیخوام اصلا بزرگ باشم اگه بزرگی نشون دادن یعنی بی ارزش دونستن خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحونه دادن به شوهر قبل اینکه بره سرکار هم به نظرم خیلی محبت میاره 

آره منم شنيدم هميشه استقبال كنيد ازش

بدرقه كنيد

خيلي خوبه واقعا 

اينطوري آرامش زندگي حفظ ميشه

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
من دستام به مایع ظرفشویی حساسیت داره می خاره و جوش می زنه مجبورم دستکش بپوشم 

منم دستم حساسه خونه بابا که کاری نبود بعد عروسی خیلی اذیت شدم یه سال اول زندگی بدون دستکش ظرف شستم کسی هم چیزی نمی‌گفت که الان چهارساله دستام یه روز خوش بخودشون ندیدن😭🤣

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

یه بار یادمه اوایل زندگی مشترکمون بود به همسرم گفتم من با تمام سختی هات ساختم ، حتی برای اصلاح و رنگ مو آرایشگاه نمیرم و ملاحظه جیب تو رو می کنم، بعد تو با من اینطور رفتار می کنی؟ 

گفت خب می رفتی. مگه من ازت خواسته بودم نری. همونجا خشکم زد. یاد گرفتم که اندازه نیازم باید خرج کنم. 

بعد از اون می گفتم میرم آرایشگاه پول بده و میگرفتم و باز خودم اصلاح می کردم ولی میزاشتم پول رو جیبم 😅 

اره زشته  از در رفتم تو ب هوای دست شستن برم اصلا دست ندم

چي بگم آخه يه وقت اومدي دست ندادي و شر شد

بعد آدم بده تو ميشي 

نذار اينطوري پيش بره

تجربه من نشون میده زن‌های قوی و مقتدر برای همسر عزیز تر هستند و زن‌های ضعیف و نالان مرد رو فراری میدن 

خودم همیشه سعی کردم قوی باشم ضعیف و توسری خور نباشم مستقل باشم همینها باعث شده همسر من تمام تلاشش رو کنه تا برای من کاری انجام بده و به چشمم بیاد 

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده