2777
2789
عنوان

با بچه خرابکار همکار چیکار میکنید؟

147 بازدید | 11 پست

یه همکار دارم توی اتاق که یه بچه خیلی شیطون 5 ساله داره

منم رابطم با مامانش خوبه و اینطوریه که صبحانه و نهارا رو با هم میخوریم و با هم حرف میزنیم. بچه اش میره مهد کودک صبحا و ظهرا که مهد تعطیل میشه میاد پیش مامانش.

تا میاد با جیغ و گریه میشینه پشت میز من و با کیبورد بازی میکنه و تلفن رو برمیداره و کشوها رو میگرده و اینا. امروز چند باز کامپیوترو روشن خاموش کرد و محکم کوبید روی کیبورد. من دعواش کردم گفتم خاله توی اداره که نمیشه اینکارا رو کرد اسباب بازی که نیست.

الان همکارم از دستم ناراحت شده

من چیکار کنم خب؟ کل صفحه ها و سرچامو پاک کرد با ریست کردناش

کامپیوتر یه چیزی بشه مسئولش منم کسی با این بچه کاری نداره که

من چه برخوردی بکنم الان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمله ی اخر رو بهش بگید همین 

به بچه ی همکار نگید خاله 

زیاد صمیمی نشو 

هر چیزی جای خودش بهتره مخصوصا روابط کاری

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

مادر بچه شو ول میکنه پیپی کنه تو وسایلت چیزی هم میگی بدش میاد.بعنی تو باید اجازه بدی بیا پیپی کنه تو وسایلت 

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍
اصلا ب اینک ناراحت شده توجه نکن خب خودش باید مواظب بچش میشد توام ک حرف بدی نزدی بالحن خوب گفتی بهش

فکر میکنن چون بچشون براشون عزیزه بقیه هم باید همه چی رو تحمل کنن و کمتر از گل نگن بهش.

من خودمم بچه دار بشم خیلی شل برخورد نمیکنم باهاش. هر چیزی بجای خود...

مگه مادرش میز نداره؟؟ به جای ناراحتی بهتر هست یکم احساس مسئولیت داشتن.

داره، میزش کنار میز منه

تا میاد میگه بلند شو میخوام صندلی بازی کنم

بلند نشی هم جیغ و گریه زیاد

امروز پاهامو گرفته بود میکشید تا از صندلی بلند شم