2777
2789
عنوان

لبم ورم کرده خوب نمیشه

308 بازدید | 12 پست

من ۲ روز پیش ناهار بادمجون خوردم، ناهارم که تموم شد لب بالام وسطش ورم کرد اندازه یه دونه نخود 

دو روزه همینجوریه بهترم نمیشه

چی کار کنم؟ 

ممکنه ب خاطر حساسیت ب بادمجون باشه ؟

باید برم دکتر؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخاطر بادمجونه منم گاهی اینجوری میشم ولش کن خودش خوب میشه

چند روز طول میکشه؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله برو پیش دندانپزشک متخصص دهان 

میگن قرص ستیریزین خوبه 

شما اطلاعی نداری؟

من معمولا ۳ روز

برای من از داخل دهان هم قرمز شده یکم

جالبه تا حالا مشکلی نداشتم با بادمجون خوردن

من هروقت این جوری شه سوز میزنه

اره سوزش یکم دارع

بیشتر ورمش اذیت میکنه

من فقط میگم بدون تشخیص قرص نخور پزشک ببینه بعد 

درسته

ممنون