2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبلا اینطور نبود  استرس گرفتم نکنه مشکلی داره اینقد خسته شد خوابید

استرس نگیر که چرا خوابیده استرس بگیر ببین چی مصرف می‌کنه واسه تاخیری دیر انزالی هم خودش بیماری فشار به نخاع و مغز میاره 

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫
کافور بده بخوره خودتم بخور تو تایپکتم بپاش اصن بما ام بدین  کافووور ینیمصحتصصخحصصتد

میدونی ذهنتون مریض 

خودتو به دکتری نشون بده عزیزم 

من همه تاپیکایی که گذاشتم دنبال راه حل بودم یا سوال داشتم 

اونی که فانتزیاشو میاره اینجا یا بدون هیچ دلیلی فک میکنه مردم دروغ میگن واقعا خدا شفاش بده 

اولا من نمیدونستم محتوای تاپیکتون رو دوما نظر من به خودم مربوطه هرچیم دلم بخواد میگم شما جنبه شنیدن ...

من جنبه شنیدن نظر مخالف رو دارم 

ولی اینجا تاپیک منه میتونی نظرتو درست بیان کنی 

نمیدونستی محتوا چیه وقتی فهمیدی چیه میذاشتی میرفتی بدون اینکه با حرفی استارتر رو اذیت کنی وقتی ذهنش درگیر 

ما نهایت ۴۵دیقه ببین قبلا رابطشون چطور بود الان اینطوری میگه شاید سه بار در روز ولی عادیه خب بعد یکم ...

داشتیم تا سه بار در روز 

ولی معمولا یه بار با تایم زیاد داریم در روز زیاد هم حدود یه ساعت یکم بیشتر 

خدانکشت ترکیدم 🤣مگه معمولا چقد باید باشه تایمش؟

مال ما قبل از بچه 40 دیقه ینی از همون چشمکه حساب کنم😅

الانم 15.20 دیقه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
استرس نگیر که چرا خوابیده استرس بگیر ببین چی مصرف می‌کنه واسه تاخیری دیر انزالی هم خودش بیماری فشار ...

هیچی استفاده نمیکنه 

چون کارش هم جوریه همیشه تحت نظرمه وقبلا یه بار گفته بود دوس دارم امتحان کنم من قبول نکردم اینکارو نکرد