2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
اره براش خرمای شادگان گرفتم  غذاهامم معمولا تند  فردا میرم براش معجون میخرم  دوسش ...

معجونه چیه اگر خوبه منم بگیرم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اشکال نداره نظراتی ک مفیدن رو جواب بدید فقط ، بقیش رو محل نذارید 😅

کاشکی آدما شعور ودرکشون بیشتر بود همین 

حالا من سوالم چیز خاصی نبود 

اگه یکی سوال درمورد مرگ وزندگی بود واین مسخره بازیارو میدید دلش میشکست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجونه چیه اگر خوبه منم بگیرم 

معجونی که بستنی فروشا درست میکنن منم گاهی توخونه درست میکنم 

توی میکسر موز وخرما وعسل وکنجد وپودر نارگیل وشیر وبستنی واجیل میریزم میکس میشه خوشمزس وسیر کننده هم هست 

معجونی که بستنی فروشا درست میکنن منم گاهی توخونه درست میکنم  توی میکسر موز وخرما وعسل وکنجد وپ ...

شما که خودت بیشتر بلدی 😅 چ خوب ، منم یبار برای همسرگرامی درست کنم 😃تشکررر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شما که خودت بیشتر بلدی 😅 چ خوب ، منم یبار برای همسرگرامی درست کنم 😃تشکررر 

من تا یه سال پیش هیچی بلد نبودم 

ولی ازوقتی باهم زندگی کردیم چون دوتامون شکمو هستیم خیلی چیزارو تست کردیم😂براهمینه که اینارو‌یاد گرفتم 

قربونت گلم 

من تا یه سال پیش هیچی بلد نبودم  ولی ازوقتی باهم زندگی کردیم چون دوتامون شکمو هستیم خیلی چیزار ...

احسنت ،عشقتون پایدار 😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40