2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 66 پست
اخه من شنیده بودم فوقش ۱۰ ، ۱۵ دقیقه میتونن انجام بدن . با قرص و اسپری و.. تایمشون رو بالا میبرن

نوچ هیچی مصرف نمیکنه اوایل شک کردم ولی یه مدت خوب دقت کردم دیدم هیچکاری نمیکنه 

خودش همینجوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣چشمکت خوب بود . نه ما بچه نداریم وبچه هم نمیخاد 

😅😅😅تازه نیم ساعت پیش میگف بزار بچه بخابه بعد چیز کنیم بچه ده دیقه بعد خابید اما خودش قبل از بچه خابش برده بود🤣🤣🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
😅😅😅تازه نیم ساعت پیش میگف بزار بچه بخابه بعد چیز کنیم بچه ده دیقه بعد خابید اما خودش قبل از بچه خ ...

واقعا سخته بچه 

هم خودت خسته میشی هم شوهرت تا میخوای کاری کنی میبینی توان نداری خوابت میاد 

از بین اجیلا چی کدومارو بگیرم 

گردو ، بادام ، فندوق ، ولی بازم خودتون توی سایت معتبری بگردید خیلی چیزا پیدا میکنید ک شاید ماها اشاره نکرده باشیم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نوچ هیچی مصرف نمیکنه اوایل شک کردم ولی یه مدت خوب دقت کردم دیدم هیچکاری نمیکنه  خودش همینجوریه ...

نه کم کم یادمیگیرن خودشون رو نگه دارن، همسر منم هیچی مصرف نمیکنه حواسم بهش هست کلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

واقعا سخته بچه  هم خودت خسته میشی هم شوهرت تا میخوای کاری کنی میبینی توان نداری خوابت میاد&nbs ...

چن سالتونه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نه کم کم یادمیگیرن خودشون رو نگه دارن، همسر منم هیچی مصرف نمیکنه حواسم بهش هست کلا

من نمیدونم اینجا چرا به همه چی شک دارن 

یا فکر میکنن اینا فانتزیامه 

ولی واقعا من سوال بود برام پرسیدم 

من همسرمو تحت نظر دارم میدونم کجا میره باکی میره چیکارمیکنه میدونم کلا دارویی مصرف نمیکنه حتی موقع سرماخوردگی 

وازطرفی کار اشتباه هم بکنه بهم میگه دروغ نداریم

ممنون گلم 😘

حلواهای متنوعی هم هست میشه درست کرد، با خرما هم توپک خرمایی میشه درست کرد مغز گردو داخلش گذاشت، رنگینک جنوبی با رطب یا خرما، ارده و خرما ، همش گرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۴عزیزم  همسرم ۲۸

حلواهای متنوعی هم هست میشه درست کرد، با خرما هم توپک خرمایی میشه درست کرد مغز گردو داخلش گذاشت، رنگی ...

اره براش خرمای شادگان گرفتم 

غذاهامم معمولا تند 

فردا میرم براش معجون میخرم 

دوسش دارم ویه آخ بگه اذیت میشم براهمین مهم شد برام ببینم چیکارکنم سرحال بشه 

من نمیدونم اینجا چرا به همه چی شک دارن  یا فکر میکنن اینا فانتزیامه  ولی واقعا من سوال ب ...

اشکال نداره نظراتی ک مفیدن رو جواب بدید فقط ، بقیش رو محل نذارید 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40