2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بیاید

661 بازدید | 66 پست

سلام دوستان 

من همسرمو یه ماه ندیده بودم بعد امروز همدیگه رو دیدیم 

با دوبار رابطه ولی رابطه ای که ۱ساعت هرکدومش طول کشید خیلی خسته شد سرش گیج میرفت دیگه خوابید 

آیا طبیعیه؟همسرای شما هم همینن؟

قبلا اینطور نبود ولی الان میگه حس میکنم کل وجودم خالی شده وخوابم میاد 

درضمن دوستان تو همچین مواقعی چه چیزای مقوی براش درست کنم که تقویت بشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من بود جان به جان آفرین تسلیم میکرد

اخههعههه دوووووووو سااااااااعت

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

موز ، میوه های گرم، خرما

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یک ساعت😳 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)