2777
2789
ن خوبه ..خوشی زده زیر دلت ؟

نه والا اتفاقا بدبختی زده زیر دلم وقتی عاشق شدیم اینقدر اختلاف طبقاتی نداشتیم یهو اونا پیشرفت کردن ‌‌‌‌ و ما پس رفت....

الان من موندم و یه دل عاشق و عمر به باد رفته و خانواده خر پول و افاده ای آقا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفاوت های مالی مهمه ولی مهمتر از اون فرهنگ برخورد و رفتاره ، مثلا اگه خاکی باشن و فقط خود تو و اخلاق ...

باز خداروشکر اینقدر روم شناخت دارن که میدونن با وجود همین اختلاف مالی بهتر از بچه ها شون می پوشم میخورم و دور میزنم 

یعنی این طور نیست که فک کنن چشم به مال شون دارم 

نه والا اتفاقا بدبختی زده زیر دلم وقتی عاشق شدیم اینقدر اختلاف طبقاتی نداشتیم یهو اونا پیشرفت کردن ‌ ...

اگه افاده این بیخیال شو از این موارد زیاد دیدم سرافکنده ات میکنن شدید و سعی میکنن با پول خفه ات کنن تا حرف اضافه نزنی آدم با هم سطح خودشم درگیری داره چه برسه به غیر هم سطح

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
مال منم اینجورین هیچی هم نشده این پولدارا انقد خوشن دغدغه حقوق بابای عروسشونو ندارن😂

واقعا چقدر اختلاف مالی دارید برای خرید جهیزیه و اینا به مشکل نخوردید ؟