2777
2789
فردا روز  تیکه هاشون اذیتم نکنه

خانواده شوهر منم خیلی پولدارن...هر از گاهی مادرشوهرم تیکه میندازه اوایل ناراحت میشدم الان برام مهم نیست چون فهمیدم ی تازه به دوران رسیده ی عقده ایه

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

وضع اونامهم نیست ،وضع شما درحدخودتون نرماله 

اگه اره چه اشکالی داره خب اوناپولدارن

ولی اگه وضعتون روبه پایینه وشمابه وضع معمولی اونامیگین پولدار اونوقت ادم گدا این همه ادامیشه اعصاب خوردی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف طبقاتی که زیاده 

ولی برخوردشان و فرهنگشون چطوره تازه به دوران رسیده و از خود متشکر نیستن خاکین 

اگه اینجورین من خودم چون اعتماد بنفسم بالاست قبول میکردم این وسط هم کسی بهم کنایه ک طعنه میزد میخوردمش و اینکه با افتخار از خانوادم حرف میزدم 

احساس کمبود هم نداشتم 

از خود بی خود هم البته نمی‌شدم بیشتر فرهنگ و اخلاقشان مهمه   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
فردا روز  تیکه هاشون اذیتم نکنه

به نظرم، دیدگاه الان ما میانگین رفتار آدم پولداراییه تا الان مواجهه داشتیم، شما خود باید به یه شناخت برسی، اگه آدمای اصیلی باشند این طور نخواهد بود، اما اگه به تازگی صاحب این درآمد شده باشند این انتظار ازشون میره، بازم تصمیم گیرنده ی نهایی خودتونید عزیز

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
نه والا اتفاقا بدبختی زده زیر دلم وقتی عاشق شدیم اینقدر اختلاف طبقاتی نداشتیم یهو اونا پیشرفت کردن ‌ ...

ول کنا اگه ماها با کسی که عین خودمونه ازدواج کنیم بایدهمه چی به دلمون تااخربمونه

واقعا چقدر اختلاف مالی دارید برای خرید جهیزیه و اینا به مشکل نخوردید ؟

نه

اونا طبق رسم شهرشون ۷ تیکه بزرگ جهاز با پسره 

به جز اون ۷ تیکه هرچی موند در حد نیاز دو نفر میگیریم اصلا نمیخوایم الکی هزینه کنیم،چون هم هدر دادن پوله خرید یه سری چیزا ،هم بار اضافه تو اسباب کشین.

خونه هم پیش من میگیره تو تهران که اونم باباش میخواد براش بگیره.

ولی از نظر اختلاف مالی چیزی نگفتن.مهم نبود براشون از اول.

نامزدمم همکلاسی دانشگام بود.

درخواست دوستی ممنوع/💍👩‍❤️‍👨

باز خوبه تو ماشین داری من ک از تو بدبخت ترم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️