2777
2789

۱۰۰ یا ۱۵۰ صفحه بیشتر نباشه

میخوام کم حجم باشه که راحت تر بتونم برای دانشگاه خلاصه کنم 

داستانی 

رمان ( سوم‌شخص باشه بهتره )

انگیزشی 

روانشناسی 

هر چی میدونید بگید فقط تعداد صفحه هاش زیاد نباشه 

چهار میثاق کتاب خوبیه خودشناسی و حجمشم کمه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازحال بد به حال خوب 

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
یکم ازش میگی ؟ بخش بخش نیست ؟

فصل فصل دیگه 

درباره ۴میثاق 😁

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
معجزه شکرگذاری؛راندا برن؛؛فوق العادس دیدت کلا عوض میشه به زندگی؛از جمله کتاب های معروف هم هست که به ...

اتفاقا امروز یه نگاه کلی به این ‌کتاب انداختم فقط چون بخش بخشه و تمرین روزانه داده نمیدونم چجوری باید خلاصه کنم 

شما بلدین راهنمایی کنید؟

رمانه یا انگیزشی

خودسازی انگیزیشی

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین