aram78a مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 275 عنوان ریزش مو | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 18 پست بچها برا ریزش مو راهکاری دارید یا مکملی ک بدون چاقی باشه یا روش خانگی بگید لطفا.. خودم قرص بیوتین دارم اشتهامو زیاد میکنه شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 1401/07/26 | 08:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aram78a مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 275 ببین عزیزم فقط یه چیزی بهت بگم قضاوت با خودت ، خواهر کوچیکم دماغشو عمل کرد، الان یک ساله ، پیش دکتر ... درسته کاملا حرفت عزیزم شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑
aram78a مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 275 راه حل های دیگه ای بجز دارو هم برای ریزش مو هست. مثل لیزر یا تزریق هیر فیلر و.... کلینیک دلت ... خو اینام گرونن و وقت میخوان کی اخه منو ببره بیاره شوهرم بدبخت همش در مغازس شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑
sayeh__a عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 181 خو اینام گرونن و وقت میخوان کی اخه منو ببره بیاره شوهرم بدبخت همش در مغازس خواستم یه جای خوب بهتون معرفی کنم که واسه ریزش مو کارشون خوبه😒
aram78a مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 275 خواستم یه جای خوب بهتون معرفی کنم که واسه ریزش مو کارشون خوبه😒 هی خدا کچل شدیم رفت مرسی از لطفت مهربونم شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑