2777
2789

شما بهشون کمک میکنید؟منظورم از شما همسرتونه،خودتونم در حد مالی متوسط باشید،

بقیه بچه هاشون کمک نمیکنن،

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

قطعا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش یکم شاید ناراحت بشم اگه شوهرم بخواد کمک کنه اما خب اون بنده خداهام گناه دارن سعی میکنم ب شوهرم بگم درحدی ک‌توانشه ی‌کمک کوچیک‌بکنه ثواب داره هرچند واقعا از دست بقیه بچه هاشون عصبی میشم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

بله چرا ک ن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

و منی که ۱۰ ساله دارم پدرشوهرم رو پنپرز میکنم خدا خودش کمکت میکنه

پنپرز ینی چی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

نه اصلا

چپن توی سخت ترین روزهای زندگیمون خودشون رو کنار کشیدند و کوچکترین کمکی نکردند

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
خداوند پشت و پناه شما باشد 

من فلان باشما دوست بودم البته یه کاربری دیگه داشتم که ترکید،یه بار هم باهم بحثمون شد😁😁😆😆

من فلان باشما دوست بودم البته یه کاربری دیگه داشتم که ترکید،یه بار هم باهم بحثمون شد😁😁😆😆

سر چی   

من تقریبا با کسی بحث نکردم تو این چند سال مگه خیلی پرروگری کرده باشه  

الحمدلله رب العالمین ...

من با اینکه دل خوشی ازشون ندارم ولی به خاطر پدر شوهرم که خیلی برام عزیزه کوتاه میام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

سر چی     من تقریبا با کسی بحث نکردم تو این چند سال مگه خیلی پرروگری کرده باشه   &n ...

یادم نیست کاربریم براا سال نود و سه بود،اشکال ندارن دیگه گذشته ها گذشته😆😆😆😆😆😆خوشحال شدم دیدمت دوباره🥰