2777
2789

خونه اجاره ای که‌هر‌کی میاد توش میگه شبیه طویلس پدر فراری از بدهی چندین ساله مادر غرزنه بی اعصاب داداش معتاد کل زندگیت سفر رفتنت به سه بار نرسیده باشه جاهایی که مردم شهرت هفته ای یبار میرن ت یبارم‌نرفته باشی تمام ارزوت یبار دیدن یا شهری باشه و صاحب خونه بگه از خونم برید و شما کلا ۱۸تومان دار ندارتون باشه کل زندگب کل خانوادت حتی یه پرایدم‌نداشتن همیشه درگیر فقر گرفتاری هیجوقت موجودی حسابت از ۵ تومان بالاتر نره هیجوقت نتونی وام بگیری چون کسی ضامنت نمیشه کسی نباشه صد هزار قرض بگیری هیچ جا نتونی سرکار بری چون پارتی نداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مجردی خیلی فقیر بودم خیلللی بدبختی داشتم ولی بعد ازدواج زندگیم بهتر شد ن ک شوهرم پولدار بود ن بلکه بیشتر از حد تلاش کردیم تازه شدیم متوسط

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

دوستان مستقل زندگی کردن و تنها شدن کار آسونی نیست که به این بنده خدا میگیدا. پول میخواد

تجربشو دارم تازه ما اوکی بودیم از نظر مالی. بازم من فقیر شدم خودم مستقل

راه حلش اینه که کار کنه حتی کارهای ساده با حقوق پایین. کم کم با هر سختی تو کار جلو میره

شاید تنها یکی دو لول بالاتر از این موقعیت رو داشتم یه زمانی 

چرخید و چرخید الان شکر خداااا همونا که مسخره میکردن دربه در دنبال پول ما هستن 

گهی پشت به زین و گهی زین به پشت ایمان دارم بهش

شاید تنها یکی دو لول بالاتر از این موقعیت رو داشتم یه زمانی چرخید و چرخید الان شکر خداااا همونا که م ...

خداشکر عزیزم ولی من خستم حتی جون کار کردن ندارم وقتی عکس مرده ها میبینم‌اینقدر ذوق میکنم‌واسه مردن‌که نگو