2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔

155 بازدید | 31 پست

خواهرم تو شهریور بچه اورد  بعد دوماهه که شوهرش خونمونِ من آدمیم که پیش نامحرم حجاب میکنم  مثلا زمانی که خودمون خونه ایم لباس باز و راحت میپوشم شلوارک میپوشم و از خونواده خودم خجالتی ندارم حالا مثلاشوهرش شبا تا ۱۲ خونمونه من ۱۰ یا ۱۱ خوابم میاد 

از اونجایی که کلا خونمون یک اتاقه و همونم خواهرم برده حالامن مجبورم که تو هال بخوابم و چون اینطوریه من روم نمیشه و مجبورم ساعت ها منتظر باشم ک شوهرش بره همچنین مجبورم ک همیشه لباس بپوشم اونم قبلا تو اون گرما و الانم بازم هوا گرمه بازم باید لباس بپوشم علاوه بر همه اینا شوهرش به شدت با من لج میکنه و نظرش اینه که من باید کلا جلو دستشون کارهاشونو انجام بدم مثلا بچشون شیر بدم چای براشون بیارم سفره غذاشون جمع کنم[چون شاغله و دیر میاد مازود غذا میخوریم دیگه اونم جدا غذاشو میخوره] مثلا انتظار داره که به خواهرم کمک کنم بیش از حد معقول 

حالا چند بار غیر مستقیم ب خواهرم گفتم با شوهرش صحبت کنه که کمتر منو تحت فشار بزاره 

حالا خواهرم از من ناراحت شده که مثلا غیر مستقیم بهش گفتم دیگه کی میری خونتون یا مثلا همین که غیر مستقیم گفتم با شوهرش صحبت کنه یا اینکه از شوهرش ناراحتم 

حالا خواهرم از من ناراحته و میگه حرفای معنی دار میزنی البته به خودم نگفته به مامانم گفته 

توروخدا بنظر شما من حق دارم یانه؟

اینم بگم که اصلا دوست نداشتم خواهرمو تو این دوران اذیت کنم که خاطره بدی ازم تو ذهنش بمونه ولی دیگه واقعا تحمل برام سخت شده بود 

حالا از اینکه متوجه شدم خواهرم خیلی ازم ناراحته نمیدونم چیکار کنم و از یک طرفم شوهرش به شدت منو تحت فشار قرار میده اما هیچی ب شوهرش نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری .

چند سالته ؟ اگه تو سن مدرسه یا دانشگاهی ب بهانه درس و مدرسه شبا زودتر بگیر بخواب .

بعدم ۲ماهه خواهرت زایمان کرده باید خودش کاراشو کنه .

من از روز دوم. سوم زایمان کارای شخصیمو انجام میدادم .

از ۱۰روز ب بعدم کلا سعی میکردم حداقل کارای خودمو بچه مو انجام بدم نذارم برا کسی . حتی لباسای نی نی رو خودم میشستم میگفتم مامانم شاید توانش نشه .یا ابجیم بدش بیاد لباس کثیف بچه رو بشوره

بندازشون بیرون

اینم بگم که خیلی به من محبت دارن ولی در قبال اون محبت هایی ک دارن بیش از حد انتظار دارن 

من تصمیم گرفتم که اگه از این ببعد هدیه ای برام گرفتن یا دعوتم کردن قبول نکنم 

ولی هیچجوره قبول نمیکنن و مثلا اون هدیه رو بهم میدن یا مثلا خونشون نرم ناراحت میشن

بشدتتت درکت میکنممممپدر مادرت راضین اینا اینجان؟؟

پدر مادرم دلشون میسوزه برا خواهرم 

ولی شوهر خواهرم به شدت حرف حرف خودشه و نظر هیشکیو قبول نداره و هرچی میگه ما باید طبق خواسته اون برخورد کنیم چون آقا بهش برمیخوره که اگه اینجوری باشه  خواهرم رو با ناراحتی از خونمون میبره و ما نمیخوایم که این اتفاق بیفته فقط به خاطر خواهرم

خونه دارناز لحاظ مالی شرایطشون توپه ولی میگه چون دوقلو آوردم برام سخته برم خونه از پسشون برنمیاد

🙄🙄🙄اینجا مادر ده روز میره کمک دخترش خونه دخترش 

دوتا که باشه بیست روز

خب تا ابد که نمیشه خونه شما باشه خواهرت 

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن