آره عزیزم.از رو دلخوشی هم نسخه نمی پیچما ما پدرشوهرم ورشکست شد نزدیک ب سه سال هرماه ک شوهرم حقوق میگرفت اول واسه اونا پول میزدیم بعدش خداروشکر دیگه اوضاع مالی شون اوکی شد ولی خدا خیلی ب ما کمک کرد و از هر طرف برامون روزی فرستاد
آره عزیزم.از رو دلخوشی هم نسخه نمی پیچما ما پدرشوهرم ورشکست شد نزدیک ب سه سال هرماه ک شوهرم حقوق می ...
راستش ما هم وضعموت متوسطه و شوهرم یه کشاورز بود الان مریض شده و دیگه هشتاد سالشع،زمیناشو تقسیم کرد هر کس به نفع خودش بالا کشید ما هم سهممونو برداشتیم ولی همسرم میگه من نمیتونم مثه بقیه باشم پارسال از درآمدش نصف نصف بهشون داد منم یه کم غر زدم ولی دیدم برکت افتاد تو مالمون،الانم میگم بده اشکال نداره
به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋
راستش ما هم وضعموت متوسطه و شوهرم یه کشاورز بود الان مریض شده و دیگه هشتاد سالشع،زمیناشو تقسیم کرد ه ...
اشکال نداره عزیزم من معتقدم هرکس نون قلبشو میخوره باورت نمیشه خداروشکر خداروشکر من تا حالا معنی نداشتن و بی پولی رو بعد از سیزده سال زندگی نفهمیدم همش هم بخاطر خوش قلبی همسرمه.حتی عمه شوهرم تازگیا همسرش فوت شده چون دستش خالیه ما هر وقت بریم خونشون بخاطر اینکه کمک کنیم ولی ب غرورش بر نخوره واسش اندازه یکی دو تومن مواد خوراکی و شوینده میبریم میگیم واسه خودمون خریدیم یاد شما هم افتادیم