2777
2789
عنوان

همین الان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 84 پست
چی بگم والا ، مادرا میتونن زندگی بعد ازدواج پسرشون خراب کنن ، تو زنگش نزن ، اصلا تو هیچ چیزی تو جل ...

از همینشم میترسم 🥺ی دل عاشقشم واقعا ولی از ی طرف مامانش بعد خواستگاری اخلاق سگشو نشون داد😔نمدونم چکار کنم...بزنگمش یا ن 

تو میگی ن اون خانم میگه عارع

از همینشم میترسم 🥺ی دل عاشقشم واقعا ولی از ی طرف مامانش بعد خواستگاری اخلاق سگشو نشون داد😔نمدونم چ ...

آخه این درد رو من با تمام وجودم حس کردم ، 

مادر همسرم با اینکه خودش برا خواستگاری پا پیش گذاشت ، از یکی دوماه بعد عقدمون تا به امروز اصلا و ابدا از من خوشش نمیاد ، هرکاری بتونه برا ناراحت کردن من انجام میده ، خیلی مراقب باش ، مادر نامزدت از حالا تحویلت نگیره زندگیتو جهنم میکنه ، از حالا واقعیت ها رو بدون و همون فکر کن تا بعدا دچار پشیمانی نشی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همینشم میترسم 🥺ی دل عاشقشم واقعا ولی از ی طرف مامانش بعد خواستگاری اخلاق سگشو نشون داد😔نمدونم چ ...

زنگ نزن اصرار به کاری که نمی‌خوان نکن ، اگر این آقا از حالا نتونه جلو مادرش وایسته بعدا اصلا و ابدا نمیتونه ازت دفاع کنه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره برا خودم پادشاهی میکردم  لووس وب شدت نازنازی  بچه داداشم یه روز ب مامانم میگفت مادرج ...

خیلی خوبی تو

من چرا هی حس میکنم از نزدیک دیدمت و باهات حرف زدم!!!    

زنگ نزن اصرار به کاری که نمی‌خوان نکن ، اگر این آقا از حالا نتونه جلو مادرش وایسته بعدا اصلا و ابدا ...

نمدونم از ی طرفم مامانم میگه تو هنوز زوده برا ازدواجت موقعیت های بهتری داری ... مامانو خواهرش زندگیتو خراب میکنه این پدرم نداره حالا اگه پدر داشت جدا میبودین ولی حالا شرایط فرق میکنه و این حرفا

اما از ی طرف من دوسش دارم

نمدونم از ی طرفم مامانم میگه تو هنوز زوده برا ازدواجت موقعیت های بهتری داری ... مامانو خواهرش زندگیت ...

مامانت درست میگه

تو ، دیروز منی ، والا

دوتا تاپیک قبلیم رو کلا بخون 

مادر و خواهر همسرم از سادگی و گوش به فرمان بودنش سو استفاده میکنن، زندگیم رو به تلاطم کشوندن 

مامانت درست میگه تو ، دیروز منی ، والا دوتا تاپیک قبلیم رو کلا بخون  مادر و خواهر همسرم از س ...

بنظر تو من الان چکار کنم 

پسره جونش ب جونم وصله چطور بگم میمیره برام.... بعد مامانشو خواهرش حس میکنم برا همینه لج میکنن🥺💔هرچیزی ک برا من بگیره باید برا خواهرشم بگیره نگیرع اون بغض میکنه مامانش دعوا و افتضاح

بنظر تو من الان چکار کنم  پسره جونش ب جونم وصله چطور بگم میمیره برام.... بعد مامانشو خواهرش حس ...

درست ترین تصمیم عقلانی رو بگیر ، نخ عاطفی ، احساسات بعد ازدواج مهمن ، قبلش به کاربستن عقل واجبه