2777
2789
عنوان

همین الان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 84 پست
من میخام از اول شیر خشکش بدم  منم اصلا بچه داری بلد نیستم مامان اینام نیستن پیشم  دیگه ب ...

بسم الله ، جبران همشون بودی براش   

بیچاره مامانت ، تک دختری ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چیزی نمونده بود ، آمبولی کنم ، ان شاالله ، آره نترس ، ولی تحت نظر دکتر باش همیشه .

ای وای عزیزم 

❤دست خودم نیست همش توهم میزنم 

میگم اگه من مردم مواظب دخترمون باشیااا 

همسرم گفته اگه یک بار دیگه بگی جوری میزنمت تمام دندونات خورد شه بریزه تو معدت 😐😐خل 

دیگه جلوش نمیگم 

دعا کن برام خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم  ❤دست خودم نیست همش توهم میزنم  میگم اگه من مردم مواظب دخترمون باشیااا  ...

آره بابا ، مردن که به این راحتی نیس گلم، 

الان اونقدر علم پیشرفت کرده کسی خودشم بخواد نمی‌ذارن چیزیش شه    

اصلا به چیزای منفی فکر هم نکن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
آره بابا ، مردن که به این راحتی نیس گلم،  الان اونقدر علم پیشرفت کرده کسی خودشم بخواد نمی‌ذارن ...

عموم میخندید شوخی میکرد 

میگفت من خودم قول میدم فکر ازدواج کرد زنده زنده چالش کنم 😐😐

سعی میکنم 

بگو اول چی شده ؟؟ بگیم زنگ بزن یا نه

نمدونم والا چشه اومد خونمونو بهم سر زدو خوب بود تا یکی دوروز بعدشم ک رفت خونه خودشون بعد نمدونم سرچی با مامانش دعواش شد از اون شب کلا بداخلاق شده اینو بگم ما یکسالو نیمه ک باهمیم🙂بعد بابام گف در ارتباط باشین ک اخلاقاتون دستتون بیاد تا عید نامزد میکنیم ...

حالا ۴ ۵روز پیش بهم گف اینجور بهتره بهم زنگ نزنیم دیگ پیام ندیم تا هروقت ک نامزد کنیم خیلی باهام بداخلاق شده سرد شده منم گفتم خداحافظ عصابم بهم ریخته بود دیگهم بهش پیام ندادم زنگم نزدم حالا دیشب پی داده 😕دلم برات تنگ شده اومدم سراغتو بگیرم...ولی دیشبم خیلی سردو رسمی حرف میزد بعدش میگم حالا امروز من بزنگمش یا هنوزم من بیخیال باشم تا ادم شه؟

ولی دیشبم بهش گفتم گفتم ی حسی بهم میگه ی کسی داره رابطرو خراب میکنه😏😂منظورم مامانش بود

اره یه دونه دخترم  با ۴تا داداش ❤ من خیلی بد بودم  ب قول مامانم ننگ بودی بچگیات 😐😐😐 ...

آخی چه خوب 

ولی حسابی سوگلی خونه بودیا 

ننگ بودی   ،جالبه نشنیده بودم

نمدونم والا چشه اومد خونمونو بهم سر زدو خوب بود تا یکی دوروز بعدشم ک رفت خونه خودشون بعد نمدونم سرچی ...

ببین عزیز دلم 

شاید یه مشکلی براش پیش اومده ک اینجوری رفتار کرده اعصابش خورد بوده 

وقتی ناراحته سعی کن تنهاش بزاری تا حالش خوب بشع بعضیااا اینجورین تنها باشن خلوت کنن با خودشون اینجور ارومترن 

بهت ک پیام داده معلومه مهمی براش ودلتنگ شده 

تو بهش زنگ بزن ایندفعه رو

ولی سعی کن تو حرفات بهش بفهمونی رو خنده وشوخی ک این رفتارش ناراحتت کرده 

واینکه بهش بفهمون جوری سیاست ب خرج بده دیگه ناراحتیش رو نریزه تو خودش 

ما هم داشتیم از اینجور بحثااا من پا پیچ میشدم باید بگی میگفت نه فعلا دورو ورم نباش حالا من کات 

بای 😐😐😐

بعد دیدم تنهایی اروم ترش میکنه 

سعی کن سیاست خرج بدی اینجور جاها مستقیمم نری بگیااا مامانت فلان 

حواست باشع 

بهش پیام بده سردم برخورد نکن انگار اصلا چیزی نشده 

نمدونم والا چشه اومد خونمونو بهم سر زدو خوب بود تا یکی دوروز بعدشم ک رفت خونه خودشون بعد نمدونم سرچی ...

چی بگم والا ،

مادرا میتونن زندگی بعد ازدواج پسرشون خراب کنن ،

تو زنگش نزن ، اصلا تو هیچ چیزی تو جلو نیست و التماس نکن ، عقد رسمی که نکردین ، بی خیال 

آخی چه خوب  ولی حسابی سوگلی خونه بودیا  ننگ بودی   ،جالبه نشنیده بودم

اره برا خودم پادشاهی میکردم 

لووس وب شدت نازنازی 

بچه داداشم یه روز ب مامانم میگفت مادرجون از بچگیاا عمه دلوین بگو 

میگفت اخ مادر بد بود بد بود 

ننگ بود ننگ بود 

و من 😐😐😐😐

بعد میگفت ننگ یعنی چی میگفت این 😐😂😐

یعنی اذیت میکرده گریه میکرده لووس بوده

بد عنق