2777
2789
عنوان

سریال سووشون به چه حقی به لر های عزیز توهین می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 34 پست
من به دوستم گفتم اینو ،اون سوشونو خیلی دوست داره کتابشم گرفته بود یجوری چشم غره رفت ،ک انگار کارگردا ...

کتابش خیلی قشنگه ولی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خب هدفه شما از زدن این تاپیک چیه جنجال😑

کاربریت میره رو هوا

همون اوایل که اون اپیزود پخش شد همه از خجالتشون در اومدن 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قسمت اولش رو به مدت ۱۰ دقیقه دیدم و سرگیجه گرفتم. 

چطور می‌تونید اون فیلم برداری افتضاح رو تحمل کنید. 

به نظرم خوندن رمانش به مراتب بهتر از دیدن این سریال سطح پایین و بد ساحته. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

عزیزم تا حالا خود لر ها ادعا نکردن که با فرهنگ و لاکچری ان...‌‌

خودشون میگن ما لریم برید کنار لری نشین

بعدشم صدا و سیما مجوز نداده و نمیده و وزارت ارشاد مجوز میده...

سوما این فیلم رو از رو کتابش ساختن و اگه قراره یقه ی کسی رو بگیری باید بری سراغ سیمین دانشور

عزیزم تا حالا خود لر ها ادعا نکردن که با فرهنگ و لاکچری ان...‌‌خودشون میگن ما لریم برید کنار لری نشی ...

من ادعا میکنم اما تعصب همشون رو هم میکشم و وزارت ارشاد. و فرهنگ اسلامی زیر نظر صداسیما کار می‌کنه و خلاصه ساترا باید جلوی پخش این فیلم رو می‌گرفت