2777
2789

سلام .

میشه در مورد بهترین برند گاوصندوق طلا فروشی اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید ؟ 

یکی از دوستان دارند برای تجهیز مغازه شون اقدام می کنند و خواستند بنده در مورد بهترین برند گاو صندوق تحقیق کنم . میشه تجربه خودتون یا همسرتون رو در اختیار بنده بذارید ؟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ازش بپرسی ؟ گاوصندوق آسانسوری دارند ؟ از کجا خریدند ؟ تهران ؟ اصفهان ؟ یا ؟؟؟؟

بله آسانسوری.طلا جمع کردن نمیخاد مث قدیم. دکمشو ک میزنه میره پایین همون با طلاها بعدم قفلش میکنه فردا صبحم با ی دکمه میاد بالا .چیدن  و جمع کردن نمیخاد. فک میکنم از تهران خریدن.یسال دوساله طلافروشی زده

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
بله آسانسوری.طلا جمع کردن نمیخاد مث قدیم. دکمشو ک میزنه میره پایین همون با طلاها بعدم قفلش میکنه فرد ...

اگر برات ممکن هست برند و فروشگاه ، ابعاد و قیمت خرید رو ازش بپرس . ممنون از وقتی که گذاشتی 😙

بله آسانسوری.طلا جمع کردن نمیخاد مث قدیم. دکمشو ک میزنه میره پایین همون با طلاها بعدم قفلش میکنه فرد ...

یه سوال دیگه ؟ گاو صندوق دیگه ای لازم نیست ؟ برای مدارک و طلا های متفرقه ؟ همه رو تو همون می ذارند ؟ رو ویترین که بره پایین ؟  

یه سوال دیگه ؟ گاو صندوق دیگه ای لازم نیست ؟ برای مدارک و طلا های متفرقه ؟ همه رو تو همون می ذارند ؟ ...

ی گاوصندوق از این معمولیا خونه داره ک مدارک اینا رو میزاره توش یا طلا شکسته اینا.وقتی از سرکار میاد شبا از طلافروشی میاره خونه

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
ی گاوصندوق از این معمولیا خونه داره ک مدارک اینا رو میزاره توش یا طلا شکسته اینا.وقتی از سرکار میاد ...

درسته . پس برای طلا های متفرقه استفاده از آسانسوری ها آسونه نیست و یک کوچیک هم لازمه ! درسته ؟